Domov Mesečni horoskop JULIJ 2022

Mesečni horoskop JULIJ 2022

OVEN

21.3-20.4

Ne delajte si nepotrebnih scenarijev vnaprej, možnih izidov je nešteto, kadar se fokusirate na slabe, potem ne dajete možnosti dobrim izidom. Vdihnite predenj si ustvarjate izid, ter nežno izdihnite, dovolite da vesolje za vas naredi pravega.

BIK

21.4-20.5

Nekaj kar ste dolgo čakali, ne glede na področje, se vam bo končno izpolnilo. Vendar ne bodite razočarani, ne bo pa vas osrečilo na dolgi rok. Saj veste, sreča ni zunaj nas, ampak je znotraj nas, je naša vsako dnevna odločitev.

DVOJČKA

21.5-21.6

Uživajte v svojih počitnicah, dopustu, karkoli. Sprostite se, pozabite na vse in delajte preprosto nič. Ali pa samo to kar vas veseli. Zaslužili ste si in verjemite, vse bo počakalo. Sprostitev telesa in duha je največ kar lahko damo sami sebi.

RAK

22.6-22.7

Recite si, ni vredno, ne zapravljajte časa na nepomembnih ljudeh in stvareh, katere vam jemljejo energijo in čas. Bodite selektivni. Vi odločate, koga boste spustili v svoje življenje in koga ne. In verjemite, vso pravico imate.

LEV

23.7-22.8

Ni vse zlato kar sije. To morate vedeti v naslednjih tednih, ko se boste odločali za spremembe. Zaprite oči in ugotovite kako se počutite tam kamor bi želeli iti. Občutek je zlata vreden kazatelj. Če je dober, pojdite, če ne, se ustavite.

DEVICA

23.8-23.9

Samo vi odločate o svojem življenju, nihče drug. Dopovejte si to in živite po tem. Kadar živite na podlagi tujih nasvetov in ukazov, to ni vaše življenje in je nesreča napovedana vnaprej. Pojdite svojo pot.

TEHNICA

24.9-23.10

Če želite lepo življenje, srečno in zadovoljno, potem tako tudi razmišljajte in začutite, sicer iz tega ne bo nič. Če nič ne spremenite, se tudi okoli vas ne bo nič spremenilo. Nihče drug tega ne bo storil namesto vas.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Bodite previdni kar želite drugim, kako jih obravnavate. Odnosi so pomembni, kajti odnosi do drugih vam prikažejo odnos do sebe. Če so ti slabi, pričakujte slabe izide v svojem življenju. Kar pošiljamo, to prejmemo.

STRELEC

23.11-21.12

Polni ste življenja, polni zamisli in dogodkov. Tako bo še nekaj časa, zato uživajte in izberite tisto kar vam ustreza, vas veseli in dviguje energijo. Tako bo vsega samo še več in več. Bodite ustvarjalni in se upajte stopit naprej.

KOZOROG

22.12-20.1

Nihče vam nič ne bo vzel, niti dal. Če to ne boste storili sami. Vse je odvisno od vas in to bi vam moralo biti všeč, dogaja se nam to, kar oddajamo. Zakon je pravičen in daje kar zahtevamo, torej bodite previdni.

VODNAR

21.1-19.2

Bodite to kar ste, ne glede na vse. Ste krasno bitje, tega si ne dovolite vzeti od nikogar. Kadar ste to, kar ste, ste vedno na pravo poti in obilje vas bo pričakalo na vsakem koraku, ne samo to, vedno več ga bo na razpolago.

RIBI

20.2-20.3

Če bi od ljubezni živeli, bi izgledalo precej slabo vse skupaj. Prvi pogoj za pravo ljubezen je ljubezen do samega sebe, če ta ne obstaja, potem ne obstaja partner, ki bi bil to zmožen. Zato se vrnite k sebi in se vzljubite.

Komentarji