Domov Mesečni horoskop JULIJ 2021

Mesečni horoskop JULIJ 2021

OVEN

21.3-20.4

Edini, ki vas razume, je tisti ki ga zagledate v ogledalu. To ste vi. Vložite več časa v spoznavanje sebe, v spoštovanje do sebe in predvsem ljubezni do sebe. To vam bo življenje spremenilo še na bolje na vseh področjih.

BIK

21.4-20.5

Obetajo se vam dogodivščine z novimi osebami v življenju. Odprite se, med njimi je lahko dober nov prijatelj ali prijateljica, ali pa celo sopotnik in partner. Ničesar ne pričakujte, samo odprite se in zgodilo se bo.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vzemite si čas zase. Umirite se in spočijte, zaslužili ste si. Prejeli boste nove zamisli. Nabrali si boste novih moči. To je lahko samo dobro za vašo prihodnost. Sedja pa počnite tisto, kar počnete najraje od vsega.

RAK

22.6-22.7

Kadar je najhuje, ne pozabite, da je tudi to samo začasno. Včasih je naš notranji boj lahko v danem trenutku nekaj najhujšega. Vendar po boju občutimo olajšanje, spoznanje in napredek, vedno je tako in verjemite, da bo tudi sedaj.

LEV

23.7-22.8

Če vas je preplavil dolgčas in vas spremlja rutina, se ne ustrašite. Saj boste kmalu ob vsaki spremembi, začutili veliko veselje, srečo in vznemirjenost, katera bo prinesla samo še več lepih trenutkov.

DEVICA

23.8-23.9

Sedaj je pravi čas za gradnjo, selitev, nakup, opremljanje doma. Zvezde vas podpirajo. Prav tako za vlaganje denarja, časa za kakšen posel. Trenutno vam lahko uspe vsaka zamisel, zato pohitite in ne odlašajte.

TEHNICA

24.9-23.10

Vsekakor potrebujete nekaj časa zase. Potrebujete počitek in mir. Poskrbite za tišino, samo tako lahko dvignete energijo in se spet najdete. Verjemite, da vam bo mir in tišina, pa tudi če samo za nekaj dni, najboljša hrana za dušo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Uživajte v krasnih dnevih, vendar ne pozabite, da vas lastna neiskrenost do sebe lahko stane več kot mislite. Niste človek, ki bi živel z laganjem sebi. Bodite iskreni do sebe, kako čutite in kako razmišljate, nič ni narobe s tem.

STRELEC

23.11-21.12

Popolnoma jasno vam je, da ste kreator, da ste sposobni in da lahko premikate gore. Imate dovolj moči in energije, da postanete aktivni na vseh področjih, da se vam povrne še več dobrega v življenje, izkoristite to sedaj.

KOZOROG

22.12-20.1

Od nekoga, nečesa se boste morali posloviti. Lahko je konjiček, stvar ali oseba. Vendar ne skrbite, ko nekoga ali nekaj izpustite, lahko pridobite še nekaj boljšega in lepšega v svoje življenje. Včasih nas trma lahko zaslepi.

VODNAR

21.1-19.2

Vi dobro veste, kdo ste in kaj ste zmožni. Ste samozavestni in si zaupate. Vlogo žrtve ste želeli poskusiti, sedaj pa nemudoma končajte, sicer ne pridete več tako zlahka iz teh energij ven. Bodite to kar ste.

RIBI

20.2-20.3

Odplavajte, sedaj je vaš čas. Morje, voda, sonce, to vam predstavlja energijo in življenje. Sedja uživajte, saj se vam bo poznalo na vseh področjih. Smejte se in tudi zjokajte, karkoli je potrebno, da uživate.

Komentarji