Domov Mesečni horoskop JANUAR 2022

Mesečni horoskop JANUAR 2022

OVEN

21.3-20.4

Za vas ne velja izrek novo leto in novi začetki, vi samo nadaljujte svojo pot, saj ste na pravi. Nikar pa ne pozabite na srčnost pri vaših uspehih, kajti ta se želi nekako oddaljiti od vas, odprite svoje srce in še bolj uspešni boste.

BIK

21.4-20.5

Bolj boste morali odpreti svoje oči. Ne vidite ničesar pred sabo, saj iščete nekaj, česar ni. Pred sabo imate to, kar ste si ustvarili sami, med vsemi darovi so tudi dobre stvari. Spustite se in živite to kar mate, to je korak za naprej.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vaša moč kreiranja, volje, discipline bo samo še močnejša, tudi če bo prišel trenutek slabosti, nič hudega to je samo opomni, da ste človek. Ne pozabite kdaj poslušati srce, tako bo vaša samozavest in vera vase le še močnejša.

RAK

22.6-22.7

Prihajajo novi dogodki, možnosti ter izzivi, ne ustrašite se ničesar, kajti z vašo močjo zmorete vse. Predvsem pa prihajajo dobri časi, kar bo izredno dobra podlaga za prihodnost, izkoristite to in nadaljujte.

LEV

23.7-22.8

Vsekakor je pred vami čas prijateljstva in novih poznanstev, na vseh področjih, na poslovnem in osebnem, velika verjetnost tudi na ljubezenskem. Poslušajte sebe, ob komu se počutite dobro, tam tudi vztrajajte.

DEVICA

23.8-23.9

Ljubezen do sebe je najbolj pomembna ljubezen in predvsem tudi najmočnejša. Če obvladate ta odnos, potem greste lahko samo naprej, z pokončno glavo in ponosno držo. Vzemite si čas in se odločite za posvetitve sebi.

TEHNICA

24.9-23.10

Nasmejte se, sprostite se, uživajte, prihaja vas čas. Prihaja kar se morate naučiti, prihajajo nagrade. Vzemite življenje z več humorja, smeha in sproščenosti. Spustite ljudi in stvari iz rok, naj pridejo ali gredo, lažje vam bo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Malce več časa posvetite odpuščanju, tako se bo sprostila jeza na ves svet in boste bolj zadovoljni s seboj, po tem bo sledilo več lepih stvari kot si mislite. Srce je potrebno očistit, sicer ni napredkov, ne sreče ne veselja.

STRELEC

23.11-21.12

To je vaše leto, za uspeh, napredovanje, pomembne odločitve. Srce in um sta povezana kot nikoli, tako boste imeli vaše občutke pod nadzorom vi. Veste kaj hočete, ter veste kam greste. Zvezde vas podpirajo, najboljši recept za obilje imate, sedaj pa samo pojdite in se ne ustavljajte.

KOZOROG

22.12-20.1

Čakajo vas sadovi vašega sejanja, naj bodo dobri ali slabi. Sicer pa slabih ni, slabi so izzivi in možnosti učenja, napredovanja in razvoja. Dobri pa so, da se sprostimo in uživamo. Življenje je ravnovesje in vse je prav.

VODNAR

21.1-19.2

Ste polni energije, zamisli in življenja. In prav je tako. Zvezde so z vami. Vaša kreativnost, veselje in dobra vibracija bodo le še izrazitejši in močnejši. Veliko boste sejali semen za prihodnost, še več boste pobirali sadove.

RIBI

20.2-20.3

Zaplavajte v življenje, preveč ste se zresnili, zagrenili in zaprli. Ne vseh področjih, vendar na pomembnih. Ustavite se, vdihnite in se sprostite. Samo bodite in vse se bo rešilo samo od sebe, prej ko slej.

Komentarji