Domov Mesečni horoskop FEBRUAR 2022

Mesečni horoskop FEBRUAR 2022

OVEN

21.3-20.4

Odpustite vsem, to je preteklost, to je minilo. Niste več tam, vaše srce razume, tudi če vam um ne, zato odpustite, da sprostite svoje srce in se odprete življenju. Verjemite, po odpuščanju pride veliko obilja in dobrega počutja, s tem tudi močni temelji.

BIK

21.4-20.5

Če imate občutek, da se v svoji koži ne počutite najbolje, potem se takoj ustavite in se obrnite v drugo smer. Tako boste dobili jasnost in nove zamisli. Včasih so nam naše navade in prepričanja v napoto, ter nas oslepijo.

DVOJČKA

21.5-21.6

Pred vami so močni meseci, meseci uspeha, obilja, ljubezni, lepih sprememb. Zato je sedaj čas, da zgradite močne temelje. Ob mislih in željah, ob katerih počutite najbolje, tistih se držite. Tiste vas bodo pripeljale do močnih temeljev.

RAK

22.6-22.7

Na pravi poti ste. Iskali ste najbolj pomembno osebo, sebe. In našli ste jo. Tudi če mislite, da ne, verjemite, da ste. Nadaljujte to pot, sebe ljubiti, zase skrbeti in si vzeti čas zase. Tako sejete krasne sadeže, katere boste v poletnih mesecih veselo obirali.

LEV

23.7-22.8

Nikar ne počivajte, bodite aktivni. Poiščite si aktivnost, ki vas bo veselila. Ne zaspite. Sedaj je čas, da najdete aktivnost, katera vas bo veselila, ter celo postala velik posel. Zvezde vas podpirajo, zato ostanite aktivni.

DEVICA

23.8-23.9

Ne počivajte, čas je, da postanete bolj aktivni, mogoče celo najbolj aktivni do sedaj. Gibanje je pomembno in nujno, to je vaš čas. Čas je pretresete telo, s tem bodo prišle nove zamisli in notranji razvoj in posledično tudi vrnitev k sebi.

TEHNICA

24.9-23.10

Čakajo vas lepo časi. Nova prijateljstva, ljubezen, obstaja tudi možnost napredovanje, kakor tudi najdba svoje aktivnosti, ki bo postala vaša ljubezen. Prihajajo lepi občutki, zadovoljstvo in sreča. Veselite se že sedaj.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Nadaljujte. Če imate občutek, da je vsega preveč, se seveda umirite. Našli ste svoje stališče, stojite k svojim prepričanjem in všeč vam je. Tako je prav. Vendar ne zabetonirajte tega, kot veste, ljudje smo bitja spremembe.

STRELEC

23.11-21.12

Čeprav se vam zdi, da se vrtite v krog, nikar. Vsak dan ste bližje svojim sanjam, le če jih imate več, morate biti malce potrpežljivi. Vse se odvija vam v prid. Ostanite sebi zvesti naprej, vaši temelji so trdni in močni, le zaupajte.

KOZOROG

22.12-20.1

Ustavite se, poglejte še druge smeri. Toliko možnosti je, ne držite se samo ene. In vzpostavite odnos do sebe, to je najbolj pomemben odnos, posledično bodo tudi drugi odnosi sledili v pozitivno smer. Ne bojte se sprememb.

VODNAR

21.1-19.2

Žarite od energije, prekipevate od energije, ste sonce na zemlji. Uporabite to energijo. Postanite sebi najboljši prijatelj, največji zaveznik, zaupajte si. Ste na pravi poti. Vaši temelji so močni, želje jasne, samo zaupajte in prejmite.

RIBI

20.2-20.3

Ste prijatelj vode, dovolite da vas voda očisti vsega slabega, pa tudi če pod prho zaprete oči in spustite vse nepotrebno z izdihom. Naredite so večkrat, videli boste velike spremembe. Za spuščanjem sledi obilje.

Komentarji