Domov Mesečni horoskop DECEMBER 2022

Mesečni horoskop DECEMBER 2022

OVEN

21.3-20.4

Predenj se prepustite svežim idejam za naslednje leto, si privoščite čas zase. Sprostitev dela čudeže in vsi jo kdaj potrebujemo. Odmislite vse in naredite vsaj nekaj dni nekaj lepega zase, karkoli vas veseli, samo da je sprememba.

BIK

21.4-20.5

V naslednjem letu vas čakajo spremembe na vseh področjih. Ne oprijemajte se z vsemi štirimi, upor ustavi samo še več upora in ovir na vaši poti. Odprite se spremembam. Verjemite, za vse kar prihaja, ste pripravljeni.

DVOJČKA

21.5-21.6

Naberite se energije, ne zapravljajte je po nepotrebnem. Vedite pa, da kar boste vložili, to boste potem tudi uživali. Čaka vas leto polno lepih trenutkov in dogodivščin. Ne pozabite si vzeti kak trenutek čisto zase.

RAK

22.6-22.7

Stopili boste čez nova vrata, prepustite se. Veliko ste vložili, čas da to tudi uživate. Uživali boste na vseh področjih, ter želi uspehe. Zaslužili ste si, vsak dvom bi pomenil samo upor, torej brez dvomov v novo leto, verjemite vase.

LEV

23.7-22.8

Prihaja mirno in nežno novo leto za vas. Odpočijte si. Čakajo vas male nežne spremembe, zato se sprostite in uživajte. Ne zahtevajte od sebe in drugih preveč, ker ni potrebe po tem. Bodite hvaležni za to kar imate že danes.

DEVICA

23.8-23.9

Kdor ljubezen išče, jo najde, odpreti mora le srce in oči, da jo res povsod vidi. Zaljubili se boste v življenje in čas je za to, saj vas bodo v naslednjem letu čakali sami prelepi trenutki, nove ljubezni, nove možnosti.

TEHNICA

24.9-23.10

Prihaja vsekakor bolj mirno obdobje za vas. Zato se naslonite nazaj, sprostite in samo nasmehnite. Odprite se vsem lepim stvarem in ničesar se ne bojte. V življenju je vedno sonce in pa tudi dež, sprejmite to in lažje vam bo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Nič velikega se ne bo zgodilo, samo tisto kar potrebujete da ustvarite svoje cilje, včasih je potrebno kakšen kamen iz poti umaknit, zato se nič ne ustrašite, še manj upirajte, lepo pogumno in močno naprej po poti.

STRELEC

23.11-21.12

Svoje želje ste že oddali. Te so že na poti k vam. Uživajte v svojem mesecu, sanjajte in bodite naprej drzni, kajti vse to bo poplačano in želi boste velike zasluge, uspehe in dosežke. Samo malce potrpežljivosti v žep in pogumno naprej.

KOZOROG

22.12-20.1

Ne iščite ničesar, niti nikogar. Vse kar je potrebno, bo našlo vas. Kakšen izziv ali dva boste prinesla možnost razvoja, kakšna nagrada pa veselje, vse sprejmite z odprtimi rokami in čakalo vas bo veliko lepih trenutkov v naslednjem letu.

VODNAR

21.1-19.2

Včasih pride čas ko moramo veliko predelati, sedaj je čas za počitek, potem bo čas za spremembo. Kdor se s seboj sooči in prizna sebi svoje občutke, bo zmagovalec in vi ste med njimi. Občutke obvladate, kar pomeni da obvladate življenje.

RIBI

20.2-20.3

Nič hudega, če ne veste kam bi šli in kaj si želite, pomembno je, da se počutite dobro, zadovoljno in srečno. To je vse kar potrebujete, zato samo te občutke iščite in zahtevajte. Potem bo prišlo vse ostalo samo od sebe.

Komentarji