Domov Mesečni horoskop DECEMBER 2021

Mesečni horoskop DECEMBER 2021

OVEN

21.3-20.4

Ste na dobri poti, vendar lahko bi bili še na boljši. Zvezde in planeti vam skušajo pomagati še bolj. Odpovejte se slabim navadam kot na primer, da prvo vidite slab izid. Vadite, uspelo vam bo. Verjemite, s tem boste spremenili vse na še bolje.

BIK

21.4-20.5

Včsaih je potrebno stopiti korak nazaj, predenj gremo naprej. Vaše neodpuščanje vam ne dovoli odpreti novih vrat, stopiti na novo pot. Nikomur drugemu ne škodujete, le sebi. Sami sebi smo največja ovira, nokogar ni, ki bi ga lahko okrivili.

DVOJČKA

21.5-21.6

Sprostite se, prepustite se toku, ste na pravi poti do lastnega ravnovesja. Ko pridete do lastnega ravnovesja, je ves svet vaš in samo vaš, potem kreirate svoje življenju po lastnem kroju in željah, nihče vas ne bo ustavil. Kar si boste zamislili, tako bo.

RAK

22.6-22.7

Strah in jezo sprejmite kot dva prijatelja, vsaka vojna proti, je vojna proti sebi. Naučite se sprejeti vse kar pride do vas, ne borite se, samo tako boste našli to kar iščete; mir, srečo in ravnovesje. Kot znate prepričati druge, naredite to zase. Uspelo vam bo.

LEV

23.7-22.8

Si vzeti čas zase, poskrbeti zase, se umiriti…dejanja, katera vsak razume po svoje. Pomembno je, da se ne obremenujete, ampak storite prav to, pri čemer se počutite dobro, srečno, mirno in zadovoljno, samo to šteje in nič drugega.

DEVICA

23.8-23.9

Ko boste nehali iskati okoli sebe, ko boste nehali sebe primerjati in z vsemi tekmovati, ko boste odpustili, se bo zgodil čudež. In to stroite lahko ta trenutek, ni potrebe po čakanju ali razmišlajnju, odločite se in zmaga je vaša.

TEHNICA

24.9-23.10

Živite vsak trenutek, živite vsak dan, opustite nadzor in samo živite. Ugotovili boste koliko lepih stvari je okoli vas, koliko čudovitih ljudi je z vami. Smejte se in tudi na glas jokajte, dovolite si čutiti, dovolite si biti to kar ste.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Opustite pritoževanje, ogovarjanje, obsojanje. Vsakič ko to počnete se oddaljujete od tega, kar si najbolj želite in verjemite, to počnete skoraj ves čas. Ustavite se malce. Vdihnite, izdihnite. Nasmejte se v sebi, poglejte si življenje iz svetle strani.

STRELEC

23.11-21.12

Na pravi poti ste, samo dokončno se odločite, da zmorete. Ne odnehajte nit izza trenutek verjeti vase in si zaupati. Tudi kamenčnek na poti spada k življenju. Takšni kot ste, ste popolni. Prižgite svoj ogenj in živite polno.

KOZOROG

22.12-20.1

Dokler vam bodo nadzor, moč in samovšečnost na dnevnem urniku, se ne bo spremenilo nič. Torej poskusite še kaj drugega, v istem trenutku se bodo zgodile drugačne stvari, obkrožali vas bodo drugačni ljudje.

VODNAR

21.1-19.2

Opustite primerjanje, začnite verjeti vase takoj sedaj. Verjemite vase in zaupajte si, saj znate. Nekdo va sje prepričal o nasprotnem, vendar ta nekdo ne ve o vas ničesar. Samo vi ste tisti, ki stvari lahko vzamete v svoje roke in nihče drug.

RIBI

20.2-20.3

Če bi samo vi imeli vedno prav, bi bilo precej dolgočasno. Vsak človek im svoj prav, svoj pogled in svoje mnenje, čas je, da se naučite to sprejeti. Vedite, da imate tudi vi enako pravico. Če boste to razumeli, ste zmagali.

Komentarji