Domov Mesečni horoskop AVGUST 2022

Mesečni horoskop AVGUST 2022

OVEN

21.3-20.4

Čaka vas še lep preostanek poletja. Pustite skrbi za kasneje in se odpravite na oddih, če se še niste. Če ste se že, pa si potrudite vsak za kakšen kratek oddih. Na oddihu pa se sprostite in si naberite novih moči, novih zamisli, samo tako imate jesen zagotovljeno v obilju.

BIK

21.4-20.5

Opustite vse slabe navade, sedaj so zvezde na vaši strani. Razmislite o navadah, ki vas ovirajo in spravljajo v slabo voljo. Zakopajte jih in se odprite novim lepšim in boljšim mislim. S tem si boste zagotovili vse kar si želite v prihodnosti.

DVOJČKA

21.5-21.6

To je res vaš čas. Polni ste energije in zamisli, dogaja se vam in v tem uživate na polno. Le tako naprej, živite življenje z polnimi pljuči vsak trenutek. S tem si gradite prihodnost polno obilja in si uresničujete vse vaše želje, uspeh je vsekakor zagotovljen.

RAK

22.6-22.7

Potrebujete le malce miru, zato si vzemite čas zase, delajte tisto kar vas veseli. Tako si boste nabrali novih moči. Osredotočite se nase, samo nase. Kaj čutite, kaj si želite, kam greste. Vzpostavite najboljši odnos s seboj, kreirajte najboljšo verzijo sebe, sedaj je čas.

LEV

23.7-22.8

Vaše želje, cilji in zamisli so en meter pred izpolnitvijo. Na koncu je najtežje, potrpežljivost popušča, prav tako imamo občutek, da tudi moč. Samo malo še in na cilju ste, zato se umirite in odprite srce, verjemite splača se.

DEVICA

23.8-23.9

Prihaja vaš mesec ljubezni. Če ste v odnosu, je lahko samo boljši, ali pa se bo končal in vas čaka boljši. Če niste, boste spoznali ljubezen svojega življenja. Prav tako je čas za sklepanje prijateljstev, ali pa možnost krepitev obstoječih prijateljstev.

TEHNICA

24.9-23.10

Naredite korak k sebi, vesolje je na vaši strani. Strah je samo v vaši glavi. Pogumno stopite naprej in poslušajte svoje občutke. Nikomur niste nič dolžni, le sebi. Poskrbite zase, tako da vam bo prijetno in se boste počutili najbolje kar se da.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Priznajte si, kaj vas moti, česar vas je strah, kar ni tako, kot ste si želeli. Priznajte si in ne iščite krivca. Sami si krojimo življenje, nihče drug nima te moči. Umirite se in dihajte. To je vse kar morate storiti, da boste prišli korak naprej.

STRELEC

23.11-21.12

Čas novih poslovnih začetkov. Sedaj vas vesolje podpira. Naj gre za napredovanje, novo službo, svoje podjetje, možnosti je veliko. Karkoli je, uspešni boste in napredovali boste. Verjemite vase, zaupajte si in obupajte.

KOZOROG

22.12-20.1

Čas je za čiščenje. Na vseh področjih. Odstranite vse, kar vam ne služi več, naredite prostor za novo, sveže in prijetno. Velja tudi za odnose, občutke in misli. Prepustite se in pričnite z čiščenje hiše, pisarne, avta…tako se bo tudi na drugih področjih prečistilo vse kar se mora.

VODNAR

21.1-19.2

Nabrali ste si moči. Sedaj pa zaprite oči in občutite svoje želje, ter cilje. Uživajte v sanjanju in se odprite novim priložnostim, ki vas čakajo za ovinkom. Pogumno stopite naprej, nasmejte se in uživajte, to je vse kar morate storiti.

RIBI

20.2-20.3

Nihče ne bo ničesar storil namesto vas, zapomnite si to. Ne sprašujte drugih za nasvet, kadar gre za življenjske odločitve. Če niste prepričani, počakajte še malo. Če ste, potem to storite, ne odlašajte. Poslušajte svoje občutke, to je vaša edina kažipot.

Komentarji