Domov Mesečni horoskop AVGUST 2021

Mesečni horoskop AVGUST 2021

OVEN

21.3-20.4

Če ne boste sedaj drzni, potem dolgo več ne boste. Naredite nekaj, kar si že dolgo želite in o tem sanjate, pa si nikakor ne upate, lahko gre za kako malenkost. Zdaj vas zvezde v tem podpirajo in verjemite, ta korak vam bo prinesel samo nadaljnje dobre korake za vašo prihodnost.

BIK

21.4-20.5

Včasih je dobro, če se držite nazaj in ne odstopate, sedaj vam bo prišlo prav, saj ni čas za resne in velike odločitve. Počnite to kar počnete, pustite da se strasti umirijo. Naj gre za odnose ali službo, prijatelje ali dom, konjiček. Počakajte in ne spreminjajte ničesar.

DVOJČKA

21.5-21.6

Končno je prišel vaš čas, živite in uživajte ga na polno. Sedaj se vam bo dogajalo na vseh področjih, shranite si ta občutek, ko je svet vaš in gre vse dobro, ko ste polni energije in imate uspeh v žepu! Le tako naprej!

RAK

22.6-22.7

Karkoli iščete, pred vami je in sedaj boste tudi to našli. Presenečeni boste, presrečni boste in te občutke shranite in jih ohranjajte. Čakajo vas lepa presenečenja in dogodki, novi trenutki in nova poznanstva.

LEV

23.7-22.8

Sedaj si privoščite potovanja, druženja in tudi če boste vlagali denar, je sedaj vsekakor pravi čas. Lahko se odločite tudi za kakšen posel, vsekakor so vam zvezde naklonjene. Vas čas za velike odločitve je prav sedaj.

DEVICA

23.8-23.9

Malce ste pozabili nase in na pomembne vrednote. Čas je, da se jih spomnite. Hvaležnost, ljubeznivost in predvsem dajanje. Če to spustimo iz življenja, ni ravnovesja in ko ni ravnovesja, je lahko hitro vse narobe.

TEHNICA

24.9-23.10

Prihajajo boljši časi. Sprejmite jih z odrtimi rokami, z velikim nasmehom in veliko hvaležnostjo. Na vseh področjih boste sijali in uspevali. Vse bo šlo kot po maslu. Bolj boste hvaležni in odprti, več bo prihajalo dobrega in dlje bo trajalo.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Umirite se in si vzemite čas zase, zazrite se vase. Pridejo časi, ko se na poti izgubimo in s tem izgubimo sebe, smisel in veselje. Niti ne opazimo, da se je to zgodilo. Zato se malce nasmejte in si privoščite nekaj samo zase. To bo za prvo silo pomagalo.

STRELEC

23.11-21.12

Za vami je čas, ko ste si nabirali energijo in se pripravljali. Sedaj pa se vstanite in se zaženite po svoji poti, ki vas čaka z odprtimi rokami. Življenje vam stoji ob strani, čaka vas. Odprite se, tecite in se ne ustavite, uspeh vas čaka na vseh področjih.

KOZOROG

22.12-20.1

Privoščite si lahko kakšne majhne odločitve, majhne korake in veliko počitka. Velikih pa sedaj ne počnite. Vedite, da ste veliko dela že opravili in se zaslužite tudi malce oddiha. Zares oddiha. Sprostitve. Če ste na morju, še ne pomeni, da ste sproščeni.

VODNAR

21.1-19.2

Pred vami sije sonce, srce se veseli in oči se svetijo. Stopite, uživajte in oddajte ta trenutek vse slabo, vse napetosti. Pred vami je lepo, polno in prijetno poletje. Uživajte ga. Bolj ga boste, dlje bo trajalo veselje in še več dobrega se bo kopičilo.

RIBI

20.2-20.3

Kakor se boste odločili, takšne volje boste. V vaših rokah je vse. Zvezde vas bodo podpirale ne glede nato, kaj se boste odločili vi. Torej izbirajte modro in počasi. Kakor se boste sedaj, v takšnih energijah boste potem še nekaj časa. Torej po pameti!

Komentarji