Domov Mesečni horoskop APRIL 2022

Mesečni horoskop APRIL 2022

OVEN

21.3-20.4

Vsak dan je nov začetek, vsak trenutek je pomemben, zavedajte se tega. Dlje časa preživite v slabem počutju, težje se boste prestavili na boljše. Vi imate življenje v svojih rokah, nihče drug. Vadite biti v trenutku, ko boste to osvojili, se bodo pričeli čudeži.

BIK

21.4-20.5

Sedaj ni čas za zamere. Opustite zamere, sicer boste porabili dragocen čas. Samo vi lahko odpustite in greste naprej, nihče drug tega ne more storiti namesto vas. Kar je bilo, je bilo, tudi če se vam je zgodila krivica, sedaj je to mimo.

DVOJČKA

21.5-21.6

Vsak vdih je pridobitev sveže energije, vsak izdih je predaja slabega. Čakajo vas spremembe na ljubezenskem področju, dobre in velike spremembe. Samo dovolite si, vesolje vam je pravo osebo že poslalo.

RAK

22.6-22.7

Prihaja vaš čas, čas ko se uresničujejo sanje. Odprite se in dovolite. Opustite stare navade in razmišljanja, enostavno se odločite. Vdihnite in se odprite novim potem, nova, lepa in bogata vrata so pred vami.

LEV

23.7-22.8

Včasih je potrebno biti bolj glasen, kar levčkom ne bo težavno. Postaviti se zase je zvestoba sebi, katere ne smemo opustit, pa naj bodo časi še tako težki. Časi so težki, koliko to v svojih glavah dovolimo.

DEVICA

23.8-23.9

Obetajo sem vam lepe spremembe na službenem področju, napredovanje, najdba službe, ali celo odprtja svojega podjetja, sedaj je pravi čas za takšno spremembo na poslovnem področju. Prav tako možnost novega konjička za dušo.

TEHNICA

24.9-23.10

Čas je za ljubezen. In to je vse kar tehtnice potrebujejo za svoje ravnovesje. Ljubezen do sebe vam bo pripeljala tudi partnerja. Ali pa obnovitev trenutnega razmerja. Le naprej, sedaj je vaš čas, da postavite močne temelje na tem področju.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Prebudite se iz dolgega spanca. Stopita ven iz oblaka dolgočasja in ne dela. Življenje se dogaja, ne dovolite, da gre mimo vas. Ne načrtujte, samo živite in uživajte. Vse kar morate storiti, je da se premaknete iz trenutne točke.

STRELEC

23.11-21.12

Na službenem področju je sedja pravi čas za vas. Za zamisli, za novo službo, opravljanje izpitov, odpiranje podjetja. Zvezde vas podpirajo in vas bodo še nekaj časa, zato ne izgubljajte časa. Pred vami je le uspeh, zato opustite stara prepričanja.

KOZOROG

22.12-20.1

Če želite narediti mir s seboj, z drugimi, če imate željo postavitev novih temeljev in uvesti red, potem vas nihče in nič ne more pri tem ustaviti. Ko človek uvede red, nova pravila, nove temelje in naredi vse za lasten mir, ima izredno dobre temelje za naprej.

VODNAR

21.1-19.2

Burni časi so za vami, sedaj prihaja čas, ko boste pobirali sadeže in prejemali nagrade. Zato se lahko popolnoma sprostite. Tudi časi ko je vsega preveč morajo biti, da se naučimo biti hvaležni in prepoznamo nasprotje tega in predvsem v tem uživamo.

RIBI

20.2-20.3

Obetajo se vam nove dogodivščine na vseh področjih. Poslovnem in ljubezenskem, lahko tudi nova dobra prijateljstva. Odprite se, človek ima lahko vse. Bolj ste sebe cenili v preteklosti, več nagrad ima vesolje za vas.

Komentarji