Domov Mesečni horoskop MAJ 2021

Mesečni horoskop MAJ 2021

OVEN

21.3-20.4

Čas sajenja ste pravočasno in uspešno opravili, zato bo sedaj čas, ki prihaja toliko bolj zabaven in vas bo osrečil in predvsem pomiril. Prihaja čas obilja in sreče, ter zadovoljstva. Zaslužili ste si in zato ga uživajte, bolj ga boste, dlje in več obilja boste deležni.

BIK

21.4-20.5

Pri določenih željah ste dolgo časa vztrajali, predvsem na področju ljubezni. Lahko vas pomirim, zvezde vam sedaj služijo in podpirajo, tako da se pripravite in odprite na veliko ljubezensko zgodbo. Mogoče obnavljate obstoječo, ali pa spoznate novo.

DVOJČKA

21.5-21.6

Ves trud, ki set ga vložili vase, se vam bo izplačal. Vložiti vase je najpomembnejša investicija. Ste na pravi poti, zato ne obupajte. Vsak trenutek bo povrnjen. Uspeh na vseh področjih je tik pred vami, ne ustrašite se, kajti dogajalo se bo tudi na ljubezenskem področju.

RAK

22.6-22.7

Pojdite že čez ta most, sami sebi ste največji sovražnik in ovira, saj to veste. Veliko truda ste vložili v svoje sanje, nič drugega kot samo prepustiti se morate, dovoliti! Dovolite si biti srečni, uspešni in zadovoljni.

LEV

23.7-22.8

Globoko vdihnite in še globje izdihnite. Skrbi vas ne bodo pripeljale nikamor, strah vam ne služi. Zato se soočite sami s seboj in odkorakajte naprej, z glavo pokonci. Zaupajte vase in v svoje spretnosti, ter vedite, da sonce že sije za oblakom.

DEVICA

23.8-23.9

Resnično se ustavite in se vprašajte, kaj si zares želite? Kaj je tisto, po čemer hrepenite? O čemu sanjate? Na kaj pomislite, da vam zaigra srce? Samo to je tisto pravo, to vas bo vodilo na pravo pot in k popolnosti.

TEHNICA

24.9-23.10

Čakajo vas preizkušnje, kaj sploh ni slabo. Imate možnost, se odločit za več poti, na več področji… vsako doživetje ima vedno dve plati, ne pozabite tega. In verjemite, nobena odločitev ni napačna. Če pa se že da, pa poslušajte svoj instinkt.

ŠKORPIJON

24.10-22.11

Ste kdo ste, imejte se radi, sprejmite sebe in druge in malce popustite sebi in drugim. Že samo to bo zrahljalo odnose in počutili se boste bolje, prav tako bo tudi vse drugo steklo bolj tekoče in bo boljši uspeh.

STRELEC

23.11-21.12

Upajte se! Dvignite se in pojdite po svoji poti. Ne dovolite, da vam kdo pove drugače. Ste močni in prekrasni, tega ne pozabite. Čakajo vas uspehi na vseh področjih, čaka vas veselje in sreča, zaprite oči in globoko vdihnite, odprite se in ne bo potrebno več čakati na obilje.

KOZOROG

22.12-20.1

Sedaj imate možnost, da spoznate en poseben, nov in ne pričakujoč del sebe. Tisti kreativni del sebe. Odkrili boste nov hobi, ki bo mogoče celo vaša dnevna služba, nekaj kar vas bo osrečevalo, uspeh je zagotovljen.

VODNAR

21.1-19.2

Ste izredno posebno bitje, ne pozabite tega. Bitje močnih občutkov, včasih je to neprijetno, vendar kadar čutimo, potem čutimo in bolj čutimo, večji kreator v življenju smo, zato izkoristite ta dar in ga porabite, da zase kreirate obilje.

RIBI

20.2-20.3

Zaplavajte v svobodo. Svoboda je stanje duha. Ne statusa. Zapomnite si to. Svobodni ste, lahko mislite in čutite kar si želite, lahko ste srečni ali nesrečni, to je vaša odločitev in od nikogar drugega. Čakajo vas dogodivščine, le strah pustite pod posteljo.

Komentarji