Domov Pametnih trikov čiščenja ni nikoli dovolj

Pametnih trikov čiščenja ni nikoli dovolj

Naj vam pomagamo ustvariti bleščeče čist dom to pomlad ...

Svežina v vaši kuhinji

Kuhinja je eden izmed najbolj ustvarjalnih delov vašega doma. Nekaterim predstavlja prostor, v katerim uživajo, tistim manj entuziastičnim kuharskim navdušencem pa se iz nje pogosto mudi. Ne glede na to, v katero skupino sodite, pa imamo vsi radi, da je naša kuhinja kljub vsakodnevnemu ustvarjanju čista in sveža. Pri ohranjanju čistoče in svežine vam lahko odlično pomagajo papirnate brisačke Paloma Multi Fun Design with Scent. Brisačka je vsestransko uporabna za čiščenje, ker je odišavljena s prijetnim vonjem po zelenem jabolku, pa bo v vašo kuhinjo prinesla tudi nepogrešljivo svežino. Ko bo z njeno pomočjo kuhinja ponovno zasijala, bo brisačka z zabavnim dizajnom zelenih jabolk doprinesla tudi k okrasitvi prostora.

Za bleščeče steklene površine v vašem domu

Ko se je po dolgi zimi treba lotiti poštenega čiščenja steklenih površin, nas kar malo zaboli glava. Nasvetov je veliko, pripomočkov še več, ampak kaj zares učinkuje?
Za steklene površine si želimo, da bi jih lahko očistili čim hitreje in da so na koncu bleščeče čiste. Zato je poleg učinkovitega čistila običajno najbolj zaslužna papirnata brisača, ki stekleno površino obriše do visokega sijaja, brez puščanja sledi in še bolj nadležnih muck papirja.
Izberite visoko funkcionalne papirnate brisače, namenjene čiščenju oken, ogledal, avtomobilskih stekel, ploščic in steklo-keramike – papirnate brisače Paloma Super Care Pro Window. Tako bodo težave čiščenja steklenih površin preteklost in vaša okna bodo zasijala do popolnosti. Brisače Paloma Super Care Pro Window imajo priročno odvijanje od znotraj navzven, kar olajša jemanje papirja.

Še nekaj nasvetov:

  • Da bi se izognili nadležnemu kapljanju čistila za steklo, ga popršite neposredno na papirnato brisačo in nato pričnite s čiščenjem.
  • Okolju prijazno čistilo za čiščenje oken lahko pripravite tudi sami, tako da zmešate tri žličke alkoholnega kisa v litru vode.
  • Za čiščenje oken izberite oblačen dan, saj direktna sončna svetloba prehitro suši čistilo, ki tako za seboj pušča madeže.

super-care.paloma.si

Preberite tudi

Komentarji