Domov Novi pomivalni stroji Miele G7000 s svetovno novostjo: AutoDos

Novi pomivalni stroji Miele G7000 s svetovno novostjo: AutoDos

Avtomatsko doziranje z integrirano kartušo PowerDisk

Doživite izvrstne rezultate pomivanja z našo inovacijo: prvim avtomatskim doziranjem na svetu z integrirano kartušo PowerDisk, imenovanim AutoDos, ki je plod Mielejevega razvoja. Pomivalne stroje in naš ekskluzivni granulat smo razvili kot natančno usklajen sistem. Granulat se avtomatsko dozira glede na izbrani program – v točno določeni količini, ki je potrebna, in v optimalnem trenutku. Na ta način je mogoče tudi večkratno doziranje tekom enega programa. V programu avtomatski senzor izmeri stopnjo umazanosti posode in ustrezno prilagodi doziranje pomivalnega sredstva.
Pomivalni stroji nove generacije nudijo maksimalno svobodo upravljanja. Uporabljate lahko avtomatsko doziranje AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk ali pa klasično dozirate tablete ali praškasto sredstvo v dozirni prekat. Katero pomivalno sredstvo boste uporabili, je vsakič povsem vaša odločitev.
Na pomivalno sredstvo vam ni treba pomisliti ob vsakem pomivanju, zadostuje že približno enkrat mesečno – inovativni sistem doziranja s kartušo PowerDisk namreč vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 postopkov pomivanja. Tako lahko uživate v novi svobodi.
Prav tako s funkcijo AutoStart: zadostuje enkratna nastavitev, nato prvi avtonomni pomivalni stroj na svetu avtomatsko pomiva ob želeni uri želenega dne. Vaše vsakdanje življenje tako postane enostavnejše, vi pa lahko uživate v edinstvenem udobju.

AUTODOS - dovršen sistem pomivanja za edinstveno svobodo!

Izvrstni rezultati – AutoDos je prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk. Pomivalni stroj in ekskluzivni granulat pralnega sredstva tvorita natančno prilagojen sistem – sredstvo se dozira glede na program in v optimalnem trenutku. Uživajte v svobodi.

Več informacij: 
Miele Experience Center
Brnčičeva ulica 41 G
Ljubljana Črnuče
www.miele.si

Fotografija: Miele

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi

Komentarji