Domov Navdih za opremo spalnice

Navdih za opremo spalnice

Prenavljate ali opremljate spalnico? Za vas smo poiskali nekaj odličnih rešitev, ki vam lahko dajejo navdih ...

Bela intima

Vse v belem, čisto in elegantno. Večno. Ni treba veliko, da spalnica postane kot oblak, v katerem najdemo svoje zatočišče.

Spalnica za nežne duše

Sicer temen okvir postelje tudi v majhnem prostoru ne deluje preokoren. Posteljnina v nežnih pastelnih odtenkih, dodatki in svetila v zlati ter rastline sobo poživijo in naredijo privlačno. Tapeta v drobnem vzorcu le na eni steni popestri zidove, a jih ne preobremeni.

 

Spalnica za minimaliste

Ležišče na tleh, nočna omarica iz kosovnih odpadkov, nekaj okrasnih blazin in pregrinjalo pa je dovolj, da ustvarimo najcenejšo možno spalnico. Z geometrijskim okrasom nad posteljo, ki ga ustvarimo z barvnim lepilnim trakom, naredimo piko na i.

V odtenkih rjave

Nežni odtenki rjave barve delujejo pomirjujoče in elegantno. To je tudi barva, ki nikoli ne gre iz mode, ko gre za notranje oblikovanje.

Hiša v hiši

Izredno zanimiv dizajn vzglavja postelje! Pa v bistvu tako preprost. Ustvarjen je z lesenimi paneli, odrezanimi tako, da oblikujejo obris hiše. Siva barva v ozadju nudi kontrast, da se ustvari osrednji fokus prostora. Še nekaj umetniških del, minimalistično izbrani okrasni dodatki in pohištvo pa ustvarijo unikaten prostor. Vredno posnemanja!

Barviti poudarki

V tem prostoru je pohištvo nevtralnega odtenka, posebnost pa mu daje rustikalen videz. Oranžni dodatki (preproga, odeja, blazina, slika) ga dvignejo na novo raven. Kaj je pri tem najbolje? Da so ti okrasi enostavno zamenljivi, ko se barve naveličamo.

Fotografije: BigStock

Preberite tudi

Komentarji