Domov Imate v predsobi poplavo čevljev?

Imate v predsobi poplavo čevljev?

Če vaša družina šteje veliko članov ali imate veliko obutve, ki jo pogosto nosite, lahko v predsobi nastane prava poplava čevljev. Poiskali smo načine, kako jih lično urediti ...

#1

Priskrbite si uporaben predalnik ali omaro za čevlje (Lesnina XXL; 289 €), v katero lahko shranite čim več parov. Če je omara usklajena s preostalo opremo in stilom ureditve, bo to še dodatna pika na i.

#2

Uporaben regal (Momax; 24,90 €) lahko postavite ob steno v katerem koli prostoru, na primer v garderobni sobi ali v kleti. Hrani ogromno čevljev, pri tem pa poskrbi tudi za to, da se mokri čevlji posušijo na zraku.

#3

Če je v vas malo domačega mojstra, lahko preprost regal izdelate tudi sami. Potrebujete le široke cevi, plastične ali kartonske, ki jih kupite v gradbeni trgovini in narežete na približno 40 cm dolžine ter zložite na kup. Med seboj jih povežite z dobrim lepilom ali jih pritrdite s žeblji.

#4

V predsobo postavite stojalo (Jysk; 24,99 €), ki shrani najbolj nošene kose obutve – in pri tem ostalim članom zabičajte, da lahko nanj shranijo le en svoj par, ostali pa naj gredo v omare.

#5 

Obožujete raznovrstne salonarje s petko? Obesite jih na steno, na kateri je pritrjena obrobna letvica, in jih občudujte kar vsak dan. Seveda naj bodo vedno očiščeni!

Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi

Komentarji