Dom

Predstavitev novosti Tefal in Rowenta 2017

Skupina SEB je tudi za letošnje leto pripravila vrsto novosti v segmentu malih gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Tefal in Rowenta, ki bodo že to...

3. April 2017

6 pravil urejeno za spalnico

Je vaša spalnica polna krame, v garderobni omari pa se valjajo oblačila, ki jih niste oblekli že leta? Pomlad je pravi čas, da uredite in prevetrite...

22. Marec 2017

Naredite sami: cvetje v steklu

To je eden najenostavnejših ustvarjalnih projektov, ki se jih lahko lotijo tudi otroci, končni izdelek pa je odličen stenski okras!

13. Marec 2017

Bolhe – stop!

Pričenja se sezona zunanjih zajedalcev (bolh in klopov), ki so lahko zelo nadležni tako za vašo žival, kot tudi za vas. Preprečite jih!

10. Marec 2017

Osvežite umazane vaze in steklenice

Je pogosta uporaba vaz in steklenic na njih pustila sledi umazanije in vodnega kamna? Z enostavnimi triki jim lahko povrnete bleščeč videz!

16. Februar 2017

Pripravite dom za uspešno prodajo

Morda ste se odločili za prodajo stanovanja ali hiše, ker potrebujete ali želite spremembo. Za vas imamo nasvete, s katerimi boste pri prodaji uspešni.

27. Januar 2017

Vdihnite življenje v staro kuhinjo

Ste naveličani videza vaše kuhinje? Ali pa je videti nekoliko 'utrujena'? Predstavljamo 3 načine, s katerimi lahko v staro kuhinjo vdihnete novo...

20. Januar 2017

Zdrave hišne naprave, 2. del

Pijte bolj zdravo vodo in dihajte čistejši zrak v svojem domu. Naj vam na pomoč priskočijo pametne hišne naprave.

13. Januar 2017

Negovalni nasveti za posteljnino

Tudi posteljnino je potrebnjo pravilno negovati! Odgovarjamo na najpogostejša vprašanja, da bo vaša posteljnina čim dlje ostala lepa.

15. December 2016