background image

Ženski svet je moj svet


V sodelovanju s številnimi sponzorji je revija Ženski svet 24. oktobra pripravila pester in presenečenj poln dan, namenjen 10 izbrankam, bralkam revije Ženski svet.

Ko smo načrtovali in pripravljali razvajanje za deset izbranih bralk, si nismo niti v sanjah predstavljali, da nas čaka tako nepozaben in lep dan. Organizatorji smo sicer res imeli ogromno dela, a so nas naše izbranke neprestano spravljale v dobro voljo in s tem vlivale energijo, da smo se resnično potrudili.

Zahvaljujemo se cenjenim sponzorjem za vse nagrade našim bralkam, brez vas tako odmevnega projekta ne bi mogli izpeljati. Preverite, če nam je stilska preobrazba in razvajanje za dušo in telo dobro uspelo ...

Alfa estetica, diamantni piling

Že dan pred glavnim dogodkom so se izbrane ženske prepustile rokam Mojce Kavka in diamantnemu pilingu iz Estetskega centra Alfa estetica iz Domžal. Koža še nikoli ni bila tako čista in negovana, so v en glas zatrjevale gospe.

Ženski svet je moj svet - Alfa estetica

Dobili smo se v Maxiju!

Zgodaj zjutraj so se udeleženke srečale z nami, organizatorji, ter vsemi sponzorji. Sprejela nas je tudi direktorica Maxija, ga. Katja Mihelič. Potem pa se je začelo zares!

Ženski svet je moj svet - Maxi

Pričeska naredi človeka

Odlična frizerja iz salona Mič Styling sta vsaki ženski uredila pričesko, ki je najbolje pristajala njenemu slogu in obraznim potezam. Punce so po končanem oblikovanju pričeske naravnost zasijale.

Ženski svet je moj svet - Mič Styling

Pravo ličenje kot pika na i

Mojstra ličenja Yves Saint Laurent sta se izbrankam resnično posvetila in jim ustvarila nepozaben make up. Punce so se iz lepotic preobrazile v prave krasotice!

Ženski svet je moj svet - ličenje

Poučno o negi kože

Strokovnjakinje iz Kozmetike Afrodita so našim dekletom in vsem obiskovalcem preverile tip kože in svetovale primerno nego. Bilo je izredno zanimivo, za nekatere celo pravo odkritje, saj so ugotovile, da že dlje časa uporabljajo napačno nego ter imajo zaradi tega težave s kožo. Odslej bo torej drugače. Kozmetika Afrodita je namreč vse nagrajenke obdarila z bogatim paketom izdelkov, pisanih prav na njihovo kožo.

Ženski svet je moj svet - Kozmetika Afrodita

Pomembna je hidracija

Da nismo bili žejni, je poskrbela Oda. Dan je bil res naporen in veliko je bilo hoje ter dela za vse, zato brez odlične vode ne bi mogli tako uživati.

Ženski svet je moj svet - Oda

Še lepši nasmeh

Predstavnica podjetja Jordan je radodarno delila zobne nitke Jordan prav vsem mimoidočim, naše srečnice pa so prejele bogate pakete izdelkov Jordan, s katerimi bodo ohranjale zdravje svojih zob in ustne votline.

Ženski svet je moj svet - Jordan

Po ulicah Ljubljane

Prijazna predstavnika Renaulta sta na ploščadi pred Maxijem vsem zainteresiranim mimoidočim razkazala nova modela Clio in Captur, prav tako pa so se lahko prijavili na brezplačno testno vožnjo. Zvečer smo se z avtomobiloma še popeljali na večerjo.

Ženski svet je moj svet - Renault

Obutev, ki diha

Nekaj metrov od Maxija stoji trgovina Geox, kjer so nas sprejele prijazne predstavnice in povedale ogromno zanimivosti čevljev Geox. Poleg tega, da dihajo, so izredno udobni! Naša dekleta so se tako rekoč zaljubila v nekaj modelov in so jih stežka snela s stopal. Prav vse so prejele darilne bone v vrednosti 20 evrov, ki jih bodo lahko unovčile v kateri koli trgovini Geox po Sloveniji.

Ženski svet je moj svet - Geox

Pozor, snemamo!

Punce so se v začetku malo prestrašile kamer Planet TV, potem pa so zbrale pogum in samozavestno nastopile tudi. Končni izdelek – prispevek o našem dogodku v oddaji Danes – je bil naravnost odličen!

Ženski svet je moj svet - Planet TV

Obleka za vse

Pa še eden bolj zahtevnih projektov znotraj našega dogodka: stiliranje oblačil! Saša Dravčbaher, izvršna in moda urednica revije Ženski svet, se je posvetila vsem desetim ženskam ter zanje izbrala primerna oblačila in dodatke iz Maxijeve bogate ponudbe. Saša se je z vsako najprej pogovorila o njenih željah, potem pa sta s skupnimi močmi pobrskali med policami.

Ženski svet je moj svet - stiliranje

Ptička!

Izbrane bralke smo po končanem urejanju las in ličenju ter podrobnem stiliranju z oblačili, obutvijo in dodatki še profesionalno fotografirali. Naše manekenke so se odlično izkazale, čeprav so se v začetku le boječe nasmihale … Končni rezultati so krasni!

Ženski svet je moj svet - fotografiranje

Prazna vreča ne stoji pokonci

Naporen, a lep dan smo zaključili v priznani restavraciji Angel v Mercator centru Šiška. Izredno prijazni natakarji in odlični kuharji so nas razvajali s pravimi specialitetami in odličnim vinom. Hvala vam za popoln zaključek nepozabnega dne!

Ženski svet je moj svet - večerja

Vstop v svet polnega formata

Canon EOS 6D Dekleta smo fotografirali s fotoaparatom Canon EOS 6D, ki ima vse prednosti fotoaparatov polnega formata te znamke. Tipalo z 20,2 milijona točkami, visoka občutljivost in video Full HD so lastnosti, zaradi katerih je odličen za portretiranje in potovanja. Z vgrajenima Wi-Fi in GPS je idealen za ljubiteljske fotografe. Prejel je prestižni naslov 'Napredni SLR fotoaparat leta 2013–2014' po izboru organizacije EISA.

 

Slika v trenutku

Epson L210 ITS Celotni dogodek je beležil fotograf Jay Erjavec, ki je posnete fotografije s pomočjo strokovnjakinje iz Epsona tudi sproti tiskal na kakovosten fotografski papir. Odlične fotke so nastale s tiskalnikom Epson L210 ITS, ki se je pri delu izredno izkazal. Dekleta so fotografije prejela v trajen spomin – skupaj z naslovnico, za katero so pozirala.

Komentarji