Domov Špica: otvoritev poletne sezone

Špica: otvoritev poletne sezone

Ljubljanska Špica je že leta sinonim za družabne dogodke le streljaj od centra mesta. Sezono zabav bodo I AM Party in Špica (Kaval Group) otvorili z brezplačnim, urbanim dogodkom, kjer bodo zvezde večera Xequtifz.

Urban, pop band, ki ustvarjajo na liniji med akustiko in elektroniko nudisca in plesne glasbe. Veljajo za najboljši "live" band daleč naokoli. Posebno noto njihovemu ustvarjanju pa dodaja Hannah Mancini. Njihov repertoar vključuje največje disco in dance uspešnice - "As log as they groove and funk."- Let's have fun with together!

Vse ljubitelje eletronskih ritmov, pa bo po koncertu Xequtifz, zabaval DJ Dey. Najbolj prepoznaven HipHop & RnB DJv Sloveniji in ustanovni član dua BluBird , ki ga je pod svoje okrilje vzela multinacionalka Sony Music Entertainment.

Za posebno popestritev pa bo poskrbel redni udeleženec resničnostnih šovov Tibor Baiee, ki kadar ne kuha, bobna na Konge.

Na dogodku vstopnine ni, vabljeni vsi zabave željni, da skupaj začnemo sezono dogodkov na prostem v najlepšem mestu na svetu.

Besedilo in fotografija: PR

Komentarji