Domov V Cityparku danes popusti in začetek prazničnega dogajanja

V Cityparku danes popusti in začetek prazničnega dogajanja

Na sloviti črni petek, 23. novembra, bodo v Cityparku trgovine odprte od 9. do 21. ure, kupovali pa boste lahko z velikimi popusti.

Obiskovalci bodo v največjem nakupovalnem središču pri nas lahko nakupovali s popusti do 30 odstotkov, nekatere trgovine pa bodo ponudile popuste celo do 50 odstotkov. Znižanju cen se bodo pridružile tudi blagovne znamke, ki običajno nimajo tako visokih ugodnosti.


Božično-novoletni sejem bo popestril dogajanje na Cityparkovih nakupovalnih ulicah.

Poleg bogatih popustov številnih trgovin in gostinskih lokalov se bo Citypark na črni petek že zjutraj ovil v praznično vzdušje. Na nakupovalnih ulicah se bodo prižgale praznične luči, prav tako pa se bo na ta dan začel tradicionalni božično-novoletni sejem z bogato ponudbo daril za vaše najdražje.


Na Cityparkovem božično-novoletnem sejmu se najde darilo za vsakogar.

Tradicijo črnega petka smo v zadnjih letih v Sloveniji prevzeli iz ameriške navade. V ZDA je četrti petek v novembru oziroma črni petek na koledarju takoj za dnevom zahvalnosti. Ameriške trgovine prav na ta dan začnejo praznične nakupe.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji