background image

Čarobni Citypark bosta obiskala Miklavž in Božiček


Decembrsko čarobno vzdušje je zajelo tudi največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas Citypark.

Obiskovalci lahko na stojnicah božično-novoletnega sejma vse do konca leta izbirajo darilca, s katerimi bodo svojim najbližjim polepšali praznične dni. Da bo praznično veselje še večje, so v Cityparku poskrbeli za pester praznični program, s katerim bodo narisali nasmehe predvsem na obraze najmlajših.

Veselega decembra ne bi bilo brez obiska dobrih zimskih mož. Prvi bo Citypark v sredo, 5. decembra, ob 17.30 obiskal Miklavž. Skupaj s čarovnikom Gregom in plesalci Plesnega mesta ga bomo pričakali pred trgovino Swarovski. In ker prazničnega decembra ni brez drobnih pozornosti in daril, Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje pripravlja dobrodelno akcijo 'Lepo je dobiti, še lepše podariti', ki bo potekala od petka, 7. decembra,  do četrtka, 20. decembra. 

V sklopu akcije bodo otrokom iz socialno ogroženih družin predali darila, ki jih bodo podarili obiskovalci nakupovalnega središča, darila pa bodo prevzeli starši in najmlajše z njimi presenetili na božično jutro.

V največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas pa niso pozabili niti na Božička, ki se bo s svojim spremstvom po nakupovalnih ulicah Cityparka sprehodil v četrtek, 20. decembra, ob 18. uri.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji