Domov Čarobni Citypark bosta obiskala Miklavž in Božiček

Čarobni Citypark bosta obiskala Miklavž in Božiček

Decembrsko čarobno vzdušje je zajelo tudi največje in najsodobnejše nakupovalno središče pri nas Citypark.

Obiskovalci lahko na stojnicah božično-novoletnega sejma vse do konca leta izbirajo darilca, s katerimi bodo svojim najbližjim polepšali praznične dni. Da bo praznično veselje še večje, so v Cityparku poskrbeli za pester praznični program, s katerim bodo narisali nasmehe predvsem na obraze najmlajših.

Veselega decembra ne bi bilo brez obiska dobrih zimskih mož. Prvi bo Citypark v sredo, 5. decembra, ob 17.30 obiskal Miklavž. Skupaj s čarovnikom Gregom in plesalci Plesnega mesta ga bomo pričakali pred trgovino Swarovski. In ker prazničnega decembra ni brez drobnih pozornosti in daril, Citypark tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste–Polje pripravlja dobrodelno akcijo 'Lepo je dobiti, še lepše podariti', ki bo potekala od petka, 7. decembra,  do četrtka, 20. decembra. 

V sklopu akcije bodo otrokom iz socialno ogroženih družin predali darila, ki jih bodo podarili obiskovalci nakupovalnega središča, darila pa bodo prevzeli starši in najmlajše z njimi presenetili na božično jutro.

V največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas pa niso pozabili niti na Božička, ki se bo s svojim spremstvom po nakupovalnih ulicah Cityparka sprehodil v četrtek, 20. decembra, ob 18. uri.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji