background image

Želite osvojiti razvajanje v čudovitih Termah Snovik?


Le kdo si ne bi želel nahraniti duše v neokrnjeni naravi s pogledom na prečudovite Alpe, obenem pa se predati užitkom, ki jih ponujajo najvišje ležeče terme v Sloveniji – Terme Snovik?

Predstavljajte si, da se zjutraj zbudite v hišici na robu gozda, nato pa skočite v sproščujočo termalno vodo, ki je hkrati naravno zdravilno sredstvo. Ker tovrstno razvajanje privoščimo tudi vam, drage bralke, smo pripravili nagradno igro, s katero bodo termalne sanje postale dosegljive tudi eni izmed vas. V največkrat nagrajenem kopališču se boste lahko osvežile v notranjih ali zunanjih bazenih, vaši mali nadobudneži pa se bodo nadvse zabavali na vodnih toboganih in igriščih. V Termah Snovik boste našle sprostitev v zdravilni termalni vodi ob izjemnem pogledu na okoliški gorati svet in gozdove. Srečna nagrajenka pa bo lahko obiskala tudi turško, finsko in ledeno savno z bazenčki za knajpanje.

Poleg bazenov Terme Snovik nudijo tudi manjše naselje hišic, v katerih se nahajajo z naravnimi materiali opremljene sobe in apartmaji s standardom 4****, ki omogočajo, da resnično uživate v intimi in si naberete nove energije stran od mestnega vrveža. Vsi gurmani lahko brbončice razvajajo v restavraciji Potočka, ki je del kompleksa Term Snovik. Njihova specialiteta je značilna tuhinjska postrv, ki jo pripravljajo na deset načinov, navdušujejo pa tudi s ponudbo drugih lokalnih tradicionalnih jedi.

Za vse raziskovalce so poleg aktivnosti, ki jih ponujajo terme, nedaleč stran na voljo tudi zelo priljubljene turistične točke. Pari in družine boste navdušeni nad Arboretumom Volčji Potok, kjer se lahko sprehodite med prekrasnim cvetjem ter skulpturami dinozavrov in kitov, ljubitelji gorskega sveta pa se odpravite do Krvavca ali Velike planine – v Termah Snovik vam vsekakor ne bo dolgčas.

 

Se že sprašujete, kako lahko osvojite termalno razvajanje?

Ker želimo v uredništvu Ženskega sveta besedo o lepotah Slovenije razširiti čim dlje, smo se pridružili nacionalni kampanji "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo", ki poteka pod okriljem Slovenske turistične organizacije. Skupaj z njimi vas vabimo, da v lepih poletnih dneh raziščete našo prekrasno deželo, polno pravljičnih kotičkov ter svoje razloge, zakaj čutite Slovenijo, fotografije in videe najljubših destinacij delite na družbenih omrežjih. Za sodelovanje v nagradni igri ne pozabite pripisati ključnikov #ifeelsLOVEnia in #zenskisvet. Sodelujoče bomo razvezelili z nekaj manjšimi nagradam, na koncu pa bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali srečno nagrajenko ali nagrajenca, ki bo prejel vikend paket za dve osebi v Termah Snovik.

Preberite tudi


Komentarji