background image

TOP zimski vikend z Ženskim svetom, 2. del


Kakšen dan so imele nagrajenke naše v petek, 12. januarja? Razvajali so jih v Medical centru Rogaška!

Druženje štirih prijateljic Anje, Sabine, Vesne in Barbare se je v petek nadaljevalo v biseru slovenskega topliškega turizma, v Rogaški Slatini, kjer domuje Medical center Rogaška. Do čudovitega mesteca so se varno pripeljale s hyundai kono, ki se jo odlično vozi tako po avtocestah kot brezpotjih.

V avli Medical centra Rogaška je dekleta prijazno sprejela predstavnica za stike z javnostjo, jim predstavila podjetje, njihove številne priznane storitve in vrhunske zdravstvene strokovnjake. Opisala je kratko zgodovino nastanka podjetja in novost, najsodobnejšo diagnostično napravo na področju radiologije – magnetno resonanco, prvo tovrstno v Sloveniji, ki omogoča pregled celega telesa. Po zanimivem uvodu so se odpravile v pivnico, kjer pa ne točijo piva, temveč stirio in donat, ki do pipic pritečeta neposredno iz izvira. Na voljo sta topla in hladna napitka, vsak pa je namenjen za odpravljanje določenih zdravstvenih neprijetnosti. Njihovi gostje jih uživajo po navodilih zdravnikov. Donat je sicer naravna mineralna voda, ki vsebuje največ dragocenega in za zdravje pomembnega minerala magnezija na svetu, zato je cenjen med domačimi in vse številčnejšimi tujimi turisti, ki v Medical centru Rogaška najdejo storitve po svojih željah.


Dekleta pred Medical centrom Rogaška in z urednico revije Ženski svet

Po nekaj požirkih izvrstnega svežega donata so se dekleta odpravile vsaka na svoja razvajanja. Privoščile so si vse od bownove terapije, refleksoterapije dlani, masaže obraza, pilinga, mineralne kopeli, masaže z magnezijevim oljem do posvetov s strokovnjaki s področij nutricionistike in oblikovanja telesa. Urnik je bil natrpan, a dan prav zaradi tega do vrha poln novih izkušenj in pomirjujočih neg, da so dekleta resnično uživala. V Rogaško Slatino se bodo prav gotovo še vrnile, so zatrdile v en glas!


Bownova terapija


Mineralna kopel


Refleksna masaža


Ostali sponzorji, ki bodo ta vikend naredili nepozaben:

  • Hyundai Slovenija je dekletom v vikend uporabo predal novo hyundai kono, ki jih bo v teh dneh varno vozila po Sloveniji in jim vedno zagotavljala udobno potovanje.

  • Obiskale so trgovino Maxximum Shop, kjer jim je Gašper Grom, diplomirani dietetik in strokovnjak za prehrano po načelih LCHF, svetoval o zdravi prehrani in življenjskem slogu ter predstavil bogato ponudbo.

  • V trgovini Humanic so si ogledale nekaj prihajajočih trendov za pomlad in poletje, preverile trenutno ponudbo in si izbrale kos najljubših čevljev za udoben zimski korak.

  • V podjetju Hair Beauty, d.o.o., jim bodo predstavili izvrstne izdelke Indola Professional, Indola regijski trener in influencer Simon Volčič pa bo srečnim nagrajenkam podal nasvete in namige za najboljšo nego ter styling z izdelki Indola.

  • Kaj pa, ko se vikend razvajanja konča? Potem je čas za prebiranje najnovejše številke Ženskega sveta. Nagrajenkam bomo podarili polletno naročnino na e-revijo Ženski svet!

 

Preberite tudi


Komentarji