background image

TOP zimski vikend z Ženskim svetom, 1. del


Naše nagrajenke so komaj dočakale četrtek, 11. januarja, ko se je začel njihov vikend razvajanj! TOP zimski vikend z Ženskim svetom se je začel ...

Zjutraj so se najprej oglasile na podjetju Hyundai Slovenija, kjer so jim postregli kavico za energijo in jim predali ključe nove hyundai kone, ki bo njihova najboljša sopotnica v teh razvajanj polnih dneh. Čudovito rdečo kono so jim najprej podrobno predstavili, izpostavili njene prednosti in svetovali o uporabi, potem pa je Anja, glavna nagrajenka, sedla za volan in se s prijateljicami odpeljala po načrtovanih 'opravkih'.

Kona se predstavlja z novo kompaktno SUV-platformo, ki jo nadgrajuje drzna oblika z izstopajočimi dvojnimi žarometi v polni LED-izvedbi, dvobarvno karoserijo in paleto živih barv. Barviti šivi na sedežih in volanu v kombinaciji z živobarvnimi obrobami zračnikov prevetrijo notranjost vozila in poskrbijo za prijeten občutek med vožnjo. Kona je pravi SUV s 4-kolesnim pogonom, možnostjo 7-stopenjskega robotiziranega menjalnika z dvojno sklopko (DCT) in možnostjo izbire med Hyundaijevimi najnaprednejšimi motornimi opcijami – od modernih prisilno polnjenih bencinskih agregatov do dizelske tehnologije nove generacije. Kona navduši tudi s širokim naborom tehnologij za zagotavljanje aktivne varnosti, med katere sodi tudi sistem za samodejno zaviranje s funkcijo za zaznavanje pešcev.

Druga postaja nagradne akcije #topzimskivikend je bila trgovina z obutvijo Humanic v ljubljanskem Cityparku. Anjo in prijateljice Barbaro, Vesno in Sabino je sprejela poslovodja trgovine in jim podrobno predstavila ponudbo čevljev in torbic za zimsko sezono, še posebno pa so se razveselile čisto svežih napovedi za toplejšo pomladansko obutev, ki v naslednjih tednih prihaja na prodajne police trgovin Humanic. Za piko na i so si lahko izbrale vsaka svoj par popolnoma brezplačno. Nogice bodo zdaj na toplem in pripravljene na ostale vikend podvige!

Za tretji postanek četrtkovega dogajanja smo jim pripravili srečanje z Gašperjem Gromom, diplomiranim dietetikom in lastnikom trgovin Maxximum Shop. Gašper je bil eden prvih v Sloveniji, ki so začeli preučevati LCHF in ketonsko prehrano ter je našemu trgu ponudil izdelke, primerne za vse tiste, ki sledijo tem principom prehranjevanja, hujšanja in spremembe življenjskega sloga. Predstavil jim je obširno ponudbo trgovin Maxximum, saj nudijo različne prehranske dodatke in živila za zdrav življenjski slog ter aktivne posameznike. Naše nagrajenke so tako dobile vrhunske nasvete o prehrani in dietah, za konec pa še knjige iz serije Bemumast, skozi katere se lahko še podrobneje poučijo o principih LCHF-prehrane in preizkusijo številne objavljene recepte.


Ostali sponzorji, ki bodo ta vikend naredili nepozaben:

  • V Medical centru Rogaška jim bodo predstavili ambulante na 13 področjih diagnostike, kjer deluje 50 vrhunskih specialistov. Obiskale bodo oddelke fizioterapije, balneoterapije in nutricistike, najdlje pa se bodo zadržale na dermatološkem oddelku, kjer z uspešnimi tehnikami opravijo celosten pregled kože. Gostje bodo deležne negovalnih tretmajev in posvetov s strokovnjaki s področji prehrane in vadbe.

  • V podjetju Hair Beauty, d.o.o., jim bodo predstavili izvrstne izdelke Indola Professional, Indola regijski trener in influencer Simon Volčič pa bo srečnim nagrajenkam podal nasvete in namige za najboljšo nego ter styling z izdelki Indola.

  • Kaj pa, ko se vikend razvajanja konča? Potem je čas za prebiranje najnovejše številke Ženskega sveta. Nagrajenkam bomo podarili polletno naročnino na e-revijo Ženski svet!


Preberite tudi


Komentarji