background image

Najlepši velikonočni pogrinjki


Velika noč že trka na vrata, zato nikar ne čakajte, pač pa že danes polepšajte svojo jedilnico s svežo spomladansko dekoracijo.

V Palomi so prav za barvite pomladne okrasitve miz pripravili sveže potiske na servietah, ki jih lahko kombinirate v nešteto različicah. Na mizo poleg serviete dodajte še svoje najljubše okrasne dodatke – cvetje, sadje, metuljčke, ptičke ali zajčke … kot vam je najbolj pri srcu. Možnosti je zares obilo, zato poiščite svojo najljubšo barvno paleto in si polepšajte vsak obrok s svojimi najdražjimi.

Nič hudega, če sta vam všeč dva različna vzorčka, brez oklevanja ju združite na enem pogrinjku. Bodite pozorni le, da se barvno ujemata in dopolnjujeta.

Tisti, ki si želite več klasike, boste na servietah Paloma poleg cvetja našli tudi nekaj zajčkov in malo drugačnih jajčk. Polepšajte svojo velikonočno obloženo mizo z jajčki in pikicami v nežnih rožnatih in živahnih rumenih tonih. Tako bo vaša jedilnica zares zasijala.

Zunaj je že lepo zeleno, pa naj bo zelena v kombinaciji z modro tudi vaša izbira na dekorirani mizi. Modri zajčki na zeleni travi bodo razveselili tako mlajše kot starejše ter vse modne navdušence.

Spomladanska ponudba motivov na servietah Paloma je letos zares sveža in popolnoma drugačna, zelo modna in drzna. Dovolite si biti drzni in drugačni tudi vi.

Besedilo: Mojca Cvajdik, Paloma
Fotografije: Davorin Volavšek
Papirnate serviete: Paloma
Lokacija, pribor in dekoracija: Rutar Maribor

Preberite tudi


Komentarji