background image

Ljubezenski horoskop: november 2018


Se vam obeta nova zveza ali boste le obudili staro? Bo vaše ljubezensko življenje v krizi ali se bo divje razplamtelo? Preverite v horoskopu ...

Oven 20. marec–19. april

Vezani si boste želeli pozornosti svojega partnerja. Neprestano se boste smukali okoli njega. Zelo hitro ga boste ovili okoli prsta in preživeli čudovite dni – predvsem po 10. novembru. Kar je bilo v preteklosti, bosta razčistila in veliko bolje bosta komunicirala. Samski ste zadnje čase kar nekako zanemarili ljubezensko življenje in hkrati s tem tudi prijatelje. Po eni strani je bilo to dobro, saj ste imeli obilo časa za premislek in si tako odprli pot do nove ljubezni.

Bik 19. april–20. maj

Vezani boste morali premisliti, kakšno vlogo si želite imeti znotraj partnerskega odnosa. Če ne boste pokazali pobude ali interesa, da se vajina zveza nadgradi, se bo ljubljena oseba hitro naveličala vaše pasivnosti. Ker niste bili dovolj pozorni, kaj se dogaja v odnosu, ne smete tokrat pustiti stvarem prosto pot in počakati, da se napetosti razrešijo. Samski boste morali premisliti, če bi za nekaj časa morali stopiti korak nazaj. Če simpatija ne vrača čustev, vzemite to kot znak, da ste zašli v slepo ulico.

Dvojčka 20. maj–21. junij

Samski boste morali pokazati več potrpežljivosti, drugače se bo razvijajoči odnos srečal z ovirami, ki jih bo težje premagati. Dajte času čas, ne izgubite upanja in si upajte počakati na potezo simpatije. Tudi vezani ne preskakujte korakov, ampak se prepustite energijam nežnosti in ljubezni. Razmislite o kratkem oddihu z ljubljeno osebo, da se na ta način umakneta od težav vsakdanjika. Ves november vas bo podpirala močna energija Venere iz tehtnice, doma bo več nežnosti in pozornosti.

Rak 21. junij–22.julij

Vsi v resnih zvezah boste začutili vpliv okolice. V odnosu se bodo pojavila nova vprašanja, ki pa vaju ne bodo razdvojila, ampak prinesla ravno obratno. Skupaj se bosta začela bojevati proti drugim, ki se želijo vmešavati v vajin odnos. Pomembno bo, da boste izbrali pravi čas in kraj, da se ne bodo iz majhnih razvili veliki problemi. Samski boste v prihajajočem novembru odkrivali svojo moč in vrednost. Hrepenenja po drugi osebi ne boste čutili, ampak se boste predali le zabavi.

Lev 22. julij–23. avgust

Hote ali nehote se boste morali soočiti s stanjem partnerskega odnosa, pomoč pa vam bo ljubezniva Venera iz znamenja tehtnice. Razmerje že nekaj časa ni na pravi poti, zato bodo nujne spremembe, ki se jih ljubljena oseba ne bo branila in tudi vi ne. Samski boste z velikim nezaupanjem pogledovali v prihodnost. Pretekla razočaranja bodo močnejša, zato se boste težje odprli. Če boste osebi dovolili, da vam pokaže, da ni takšna kot drugi, ki so vas ranili, lahko ustvarite nekaj resnično lepega. 

Devica 23. avgust–22. september

Samski in tudi sveže zaljubljeni se boste počutili, kot da ste za vse sami. Tako s simpatijami kot prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Razmislite, da bi si vzeli čas samo zase in odkrili, kdo ste. Mesec izkoristite zase, da si dvignite energijo. Tudi vezani se boste srečevali z nerazumevanjem. Med vami in ljubljeno osebo bo zavladala tišina, mesec november pa lahko privede na površje neke prikrite stare zadeve. Naj vas negotovost ne ustavi, odkritost v komunikaciji lahko pomaga.

Tehtnica 22. september–23. oktober

Seveda boste cveteli, saj bo vaša vladarica Venera ves november v vašem znamenju. Vezani boste prekipevali od romantičnih čustev in nežnosti kar ne bo konec. Ljubljeno osebo boste zasipavali s komplimenti in objemi. Čaka vaju čas povezovanja, a nikar ne pozabita na svet okoli sebe. Samski boste pripravljeni na večji korak naprej. Pričakovanja bodo velika, zato ostanite potrpežljivi, da boste lažje premagali izzive, ki se bodo še pojavili. Sprostite se in začnite uživati!

Škorpijon 23. oktober–22. november

Uporabite svoje znanje, občutke in izkušnje, saj vas bo to vodilo k uspehu, ki ne bo terjal posledic pri družinskem življenju. Na ljubezenskem področju si samski lahko obetate pozitivne novosti, zadržanost bo odveč, če si želite spet v resno zvezo. Tisti, ki ste v dolgih zvezah, boste končno lahko zadihali in poglobili odnos z ljubljeno osebo. Kljub temu pa to ne bo odpravilo vašega dvoma, če je v partnerski zvezi morda prisotna monotonija, ljubosumje ali celo nezaupanje.

Strelec 22. november–21. december

Zdelo se bo, da živite samo za ljubezen, a začetek novembra vam bo pozornost ukradlo delo, morda boste doživeli spremembo. Vsekakor vas čaka blažen mir, v katerem boste uživali, saj bo vaš planet Jupiter zakorakal v vaše znamenje 8. dne v mesecu. Zelo se boste sprostili in veliko več zahajali v družbo. Vašo pozornost bodo pritegnili ljudje, ki imajo močno razvito čustveno inteligenco, povrhu pa so še zelo privlačni. Razmerju boste vrnili strast, živost, več akcije in ponovno boste uživali.

Kozorog 21. december–19. januar

Resnično boste morali pred zimo preveriti, kako privlačni ste še. Če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, da je vse jasno. Drugače pa bodo spremembe neizbežne. Strast vas ne bo zamotila do te mere, da ne bi mogli premišljevati, česa si želite. Ljubezensko življenje bo zapadlo v manjšo krizo, iz katere boste s pomočjo spolne privlačnosti, ki jo boste čutili do partnerja, izplavali na začetku decembra.

Vodnar 19. januar–18. februar

Družabnost boste omejili na dom in družino, zato se ne čudite, če vas bodo razmere kmalu začele dolgočasiti. Bežanje od rutine v partnerstvu vas kljub pozornosti, ki jo boste dobili drugje, ne bo zadovoljilo. Sprememba, ki jo potrebujete, je tu. Dovolj imate igric, ki se jih igrata s partnerjem, zato boste stvarem hoteli priti do dna, a ne pozabite, da sami ne zmorete vsega. Samski si nikar ne delajte težav. Če potrebujete ljubezen, bo november in vpliv Jupitra poskrbel, da se boste spet vneli.

Ribi 18. februar–20. marec

Ne morete pošteno izživeti svojih čustev, saj vam to nenehno nekaj ali nekdo preprečuje ali pa skrivate nekaj, kar bo slej ko prej ugledalo luč sveta. Če ne prej, verjetno po 15. novembru, ko bo Mars prehajal vaše znamenje in bo skrivnost težko ostala skrita. Z vami se ne bo dalo pogajati, ne glede na to kako družabni boste in kako prijazen obraz boste kazali. Vi ne boste odstopali, želje pa so: zaupanje, svoboda, spoštovanje in tako naprej do ljubezni. S ščepcem razuma veselo naprej!

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografije: Depositphotos, BigStock

Preberite tudi


Komentarji