background image

Ljubezenski horoskop: maj 2018


Za nekatere maj ne bo mesec ljubezni, medtem ko bodo drugi pod vplivom planetov šarmantni in zapeljivi. Vas zanima v katero skupino sodite? Preverite, kaj vam napoveduje majski horoskop ...

Oven 20. marec–19. april

Če ste v razmerju ali poročeni, vas bodo presenetile novosti. Zaljubljeni boste, vaši občutki bodo odprti, željni boste nežnosti in pozornosti. Tudi druga polovica maja bo polna romantike, nekateri med vami pa bodo našli celo sorodno dušo, osebo močnega karakterja, ki je poslovno uspešna. Tudi različne simpatije in flirtanja na delovnem mestu niso izključeni. Vedeli boste, kaj želite! Planeti takrat obljubljajo vznemirljive in poskočne noči in nepozabne romantične trenutke – tudi samskim.

Bik 19. april–20. maj

Morda se vam bodo v razmerje vmešavali starši, nikar jih ne poslušajte, ampak delajte po svoje. Že po 10. maju se bo spet vzpostavila harmonija, najlepše bodo sladke sprave. Začenja se vaš čas, to je vsako leto obdobje, v katerem se boste najbolje ujemali z okolico. Samski lahko v maju realnost zamenjate s svojimi lastnimi fantazijami. Romantika je dobra, vendar vam več realnosti, ki jo sicer premorete, ne bo škodilo. Podrobneje poglejte okoli sebe in se odločite, kaj si res želite!

Dvojčka 20. maj–21. junij

Čustva so vam na voljo kot vodnik in so sedaj močneje na vaši strani, saj se ljubezniva Venera nahajala v vašem znamenju vse do 19. maja. Zaradi slednjega pojava je možno, da se bolj intenzivno ukvarjate z notranjimi vprašanji osebne identitete. Bodite pripravljeni globlje raziskati svoja čustva, ne da jih takoj hitite popravljati, saj boste v hitenju težje našli jasnost in namen. Častite svoje srce, ne da bi pri tem izgubili svojo glavo in razum, saj boste izrekli stvari, ki jih v resnici ne mislite.

Rak 21. junij–22.julij

Planet sreče Jupiter je na vaši strani, stvari bodo zato tekle bolj gladko, ustaljeno, postale bodo tudi izredno zanimive. Namesto da iščete možnosti in priložnosti za zmenke, moč in pozornost, poskusite sprva postati najboljša verzija samega sebe. Najboljši način, kako doseči odličnost v življenju, je, da jo doprinesete sami ter tvegate v imenu ljubezni. Sreča je ta mesec lahko na vaši strani, tako za samske kot vezane, pomembno pa bo, da si smiselno postavite prioritete.

Lev 22. julij–23. avgust

Pripravite se za razigrane, strastne in romantične zmenke, a pazite – ne verjemite vsega, kar slišite. Bodite previdni in ne pustite, da vas pretentajo, čeprav bodo besede božale vaš ego. V začetku maja so možne manjše drame in trenja na ljubezenskem področju, zato pazite, kako boste reagirali. Če ste v zvezi, obstaja v tem mesecu možnost za napredovanje v zvezi, morda selitev. Ta čas je odličen, če partnerja starši še ne poznajo – predstavite ga v maju.

Devica 23. avgust–22. september

Žal mesec maj ne bo prijeten za ljubezen. No, ne obupajte, simpatija se lahko v 'kaj več' pretvori šele naslednji mesec. Venera iz raka vas bo konec maja nagovorila, da opustite škodljive navade. Ni vam treba vedno vedeti vsega takoj, da lahko povsem opustite preteklost.

 

Tehtnica 22. september–23. oktober

Namesto da se izogibate temu, kar vas muči in je težko, naj vam bodo izzivi predvsem odlična inspiracija za naprej. Če se ne počutite dovolj povezani z družino, se srčno vprašajte, kaj se trenutno dogaja v njihovih življenjih. Načrtujte dan v parku, obisk restavracije, prenehajte čakati na ljudi, da se vam pridružijo pri preživljanju skupnega časa. Sami stopite v akcijo in naredite vse tisto, kar si iskreno želite. Podrobno si tudi poglejte in sprevidite, kaj vas res teži.

Škorpijon 23. oktober–22. november

Kljub neprijetnostim se boste večino časa počutili zaljubljeno in srečno. No, prava zaljubljenost, ki jo bosta spremljala sreča in vznemirjenje, pa vas čaka od konca maja, saj boste uživali pod okriljem Jupitra, ki kraljuje v vašem znamenju. Ta planet vas dela šarmantne in zapeljive. Uživajte v plodnem obdobju, pazite pa, da ne boste šli preko določenih mej, saj lahko namesto polne radosti doživite razočaranje. Vezani zaščitite družinske interese, povežite se s partnerjem.

Strelec 22. november–21. december

Zdaj je čas, da stojite pokončno z dvignjeno glavo in verjamete vase in v svojo uresničitev. To je najmanj, kar lahko naredite zase ob tako razburljivem dogajanju okoli vas. V tem mesecu se lahko vaš partner vede malce preveč posesivno in si prilasti tudi kaj, česar si ne bi smel. Če kdo, lahko prav vi odkrijete manipulacijo. Ljudje v vaši bližini bodo z vami lahko preigravali igro moči, zato ostanite hladni in strateški. Za samske pa nasvet: nepremišljene odločitve bi vas znale drago stati!

Kozorog 21. december–19. januar

V maju boste lahko spet bolj vi. Poskrbite za kvalitetno timsko delo doma in uspešen življenjski slog. Delovali boste veliko bolj skrivnostno kot samo šarmantno. Spodbujajte lastno ustvarjalnost in potegnite paralelo že s preteklimi izkušnjami v zvezi. Vaši cilji bodo uresničljivi s pomočjo družine. Od partnerja ne zahtevajte takojšnje povratne informacije, ampak malo počakajte. Za sveže zaljubljene – med vama bo veliko kemije in medsebojne privlačnosti.

Vodnar 19. januar–18. februar

Če ne boste hitro ukrepali, vas bodo vaši rivali izpodrinili. Toda brez strahu, nič ni izgubljeno, začnite se posvečati svojemu partnerju. Tako lahko vse težave preprosto izginejo, vajino razmerje pa bo še trdnejše kot poprej. Za višje dobro boste pač žrtvovali malo svojega ponosa, za kar boste tudi bogato nagrajeni. Ko se boste stabilizirali in pričeli izražati svojo pravo osebnost, boste začutili ogenj želja, ki se bo razplamtel. Vaša strast do ljubljenih ne bo ostala neopažena.

Ribi 18. februar–20. marec

Vašim potrebam po varnosti še ni bilo zadoščeno v celoti. Ampak se boste kljub temu v maju že počutili dovolj varno, da stabilno vodite svoje življenje. Najbolj pomembne v tem trenutku so za vas zveze, ki ste jih že spletli, posebno z družino in prijatelji, te so na prvem mestu. Od njih dobivate vso podporo, ki jo potrebujete. Za samske ta čas šele prihaja. Pametno je počakati na pravo osebo kot pa nerazumsko drveti v novo razmerje, ki lahko prinese samo težave. Sanje so dovoljene.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografije: Depositphotos, BigStock

Preberite tudi


Komentarji