background image

Ljubezenski horoskop: december 2018


Bo vaš december poln ljubezni in dogodivščin, se bodo vnele strasti? Se boste predajali radostim brez obveznosti ali se končno ustalili? Preverite, kaj napoveduje horoskop ...

Oven 20. marec–19. april

Vezani boste december doživljali kot v pravljici, živahno bo in polno zanimivih preobratov vas čaka. Tako imenovana sorodna duša, o kateri sanjate zadnje čase, se bo morda izkazala za navadnega smrtnika. Čas je, da storite korak naprej ali pa se preprosto sprijaznite z realnostjo. Ne obstaja veliko možnosti, da bi vaju združile nadnaravne sile, zato storite prvi korak ter se prepustite občutjem. Vsakdo ima lahko tremo, pa vendar jo boste kaj kmalu premagali ali pa vsaj spoznali, da to ni to.

Bik 19. april–20. maj

Gnala vas bo potreba po samostojnosti, zato boste nekoliko zapostavili svojega partnerja. To mu nedvomno ne bo všeč, zato se osredotočite na sklepanje primernih kompromisov, ki bodo ustrezali obema. Želeli si boste več razumevanja, pa žal to ne bo mogoče. Morda je čas, da premislite, ali vas partner resnično skuša razumeti ali pa vedno gleda le nase. Samski pa le odidite na različne dogodke, ki se dogajajo ob vikendih, saj je velika možnost, da spoznate nekoga novega.

Dvojčka 20. maj–21. junij

Soočali se boste z manjšo osebnostno krizo, ki rane odpira tudi na ljubezenskem področju. Morda ne veste, v katero smer se obrniti, ne najdete izhoda iz svoje žalosti ali pa imate celo občutek, da vas partner ne razume. Ne sklepajte prehitrih odločitev in se raje podajte na pot lastnega spoznavanja. December bo za samske prava poslastica, saj boste tekali od enega dogodka do drugega, se zabavali in ne bo se vam mudilo v objem stabilnosti. Venera iz škorpijona bo to še strastno podprla.

Rak 21. junij–22.julij

Kljub zimskim mesecem v ljubezni prihaja zelo vroče obdobje, saj bo možnosti za spoznavanje novih ljudi ogromno. Vroče lahko postane tudi na delovnem mestu, vendar previdno. Tisti, ki ste v razmerju, boste ohranjali dober odnos, kljub temu pa boste imeli občutek, da manjka pika na i. Ne iščite je drugod, saj obstaja veliko možnosti, da ste vi sami izvor te praznine, ki jo čutite. Raje se posvetite iskanju sebe ter poglobitvi odnosa kot iskanju potencialnih partnerjev – in pokažite interes do svojega partnerja.

Lev 22. julij–23. avgust

Počasi in previdno se boste približali osebi, ki vam je všeč, pravega odziva pa še vedno ne boste dobili. Vedno bo prihajalo nekaj vmes, čeprav je očitno, da je simpatija obojestranska. Čas je, da se sprostite in prepustite občutkom, hkrati pa se sprijaznite tudi s tem, da včasih okoliščine pač pretehtajo. Vezani boste močno okupirani z družinskimi zadevami, veliko časa boste posvetili staršem, otrokom, tako da za nežnosti ne bo energije. To je razlog, da se bodo decembra napetosti zaostrile.

Devica 23. avgust–22. september

Samski še vedno niste prepričani, zakaj se v vaših razmerjih stvari vedno zapletejo. Večkrat si izberete partnerja, ki se izkaže za drugačnega, kot je bil na začetku. Izogibajte se reševanju ljubezenskih težav na neprimernih mestih. K temu sodijo predvsem dobronamerni prijatelji, ki ne poznajo celotne zgodbe in vas lahko zavedejo. Pri stalnih partnerstvih se bodo strasti vnele, veselo bo decembra, ko vas bo Venera, vladarica erotike in ljubezni, vabila tudi v eksperimentiranje.

Tehtnica 22. september–23. oktober

Pri vezanih je precej zmede, saj vas že nekaj časa muči neuslišana ljubezen, pa vendar stvari nekako nočejo potekati tako, kot si želite. Umaknite se in živite svoje življenje, ljubezen pa bo prišla, ko boste najmanj pričakovali. Decembra si lahko svoje življenje uredite, saj vas podpirata Sonce in Jupiter. Samski bodite pazljivi, da vas šarmantna oseba ne bo popolnoma nadvladala. Prav je, da ohranite tudi svoj jaz in izrazite mnenje, ko tako čutite. Ne zaupajte sladkim besedam.

Škorpijon 23. oktober–22. november

Čaka vas zanimiv december, poln ljubezni in dogodivščin. Z Venero, vladarico ljubezni v vašem znamenju, in Marsom, ki tvori krasen aspekt na vaše znamenje, bo res zelo živahno. S partnerjem boste zadovoljni, saj bo storil vse, da vas osreči. Pričakujte tudi kakšno lepo darilce. Samski boste srečali več oseb, ki vas bodo očarale, boste pa v dilemi, kako se odločiti. Prepustite se in si dovolite koketirati na vse strani, po praznikih pa se boste s trezno glavo odločili, kako naprej.

Strelec 22. november–21. december

Predani boste dolgim in zanimivim pogovorom, ki vas utegnejo zelo očarati. Pričakujte zelo zabaven december, tako vezani kot samski, sploh če se boste udeležili kakšnih zabav, srečanj, kosil ali šli na kakšne krajše izlete. Če ste samski in iščete nekaj novega, torej ne ostajajte doma, temveč se odpravite ven, med ljudi. Uredite se ter poskrbite za svojo zunanjost, pokažite vaš velik šarm in smisel za humor, ki ga imate na pretek. Družinska srečevanja bodo bogata tako na mizi kot z darili.

Kozorog 21. december–19. januar

V ljubezni niti sami ne veste, česa si želite. Po eni strani potrebujete veliko časa za delo in uspeh, po drugi pa iščete varen pristan, ki bi vas čakal, ko bi si to zaželeli. Svoboda in ljubezen se ne izključujeta, vseeno pa morate najti ravnovesje. Sicer se vam zdi, da ste to že našli, vseeno pa ne veste, ali so občutja obojestranska ali ne. Samski se boste močno predajali nočnim strastem in radostim brez obveznosti, ne boste pa se pustili ujeti v stalno zvezo, saj so pred vami drugi načrti.

Vodnar 19. januar–18. februar

Samski se boste odločali med delom in preživljanjem časa s svojo novo simpatijo, zato pazite, da ne boste pretiravali v eno smer. Ne pozabite na resničnost in ne utopite se v lastnih vizijah, ki so včasih kar nekoliko preveč razburkane. Pri vezanih ne bo nekega pravega decembrskega vzdušja in želja za veselo in poskočno nočno življenje. Odmik od ljubljenih ne bo naredil velike škode, saj so že vajeni vaših distanciranih obdobij, lahko pa vseeno preživite kašen večer v druženju in ob dobrotah.

Ribi 18. februar–20. marec

Če ste samski, boste decembra veliko bolje vedeli, kaj želite od ljubezenskega odnosa in partnerja. Morda so vas izučila pretekla razočaranja ali pa boste bolj razumsko izbirali kandidate za dolgoročna razmerja, v pomoč vam bo Mars v vašem znamenju in ljubeča Venera iz škorpijona. Pri vezanih bo komunikacija lažje stekla, če boste iskreni do sebe in do partnerja. Povejte, kaj vas moti, kaj pogrešate in kaj imate radi. Vajin odnos se bo poglobil.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografije: Depositphotos, BigStock

Preberite tudi


Komentarji