background image

Ljubezenski horoskop: avgust 2018


Bo vaš avgust poln romantike, erotičnih noči in nežnih dotikov? Ali pa vam bo primanjkovalo samozavesti? Preverite v horoskopu ...

Oven 20. marec–19. april

Z dobro voljo boste v prvi polovici avgusta dosegli odlične rezultate, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po avanturah. Sredina meseca bo namenjena zabavi in sprostitvi v krogu bližnjih in prijateljev. Veliko bo osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete boljše polovice. Seveda se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le hitrost, ki pa bo posledica vaših razpršenih misli.

Bik 19. april–20. maj

Energije, ki jih boste začutili v prvih dneh avgusta, poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko končal odnos, ki vam veliko pomeni. Na čustvenem področju se vam obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do sedaj v zmedenem stanju in v težavah. Odnosi se bodo stabilizirali v zadnjih dneh meseca, ko bo Sonce v devici, začeli se boste pogovarjati o temah, ki so bile do sedaj tabu.

Dvojčka 20. maj–21. junij

Prvi dnevi v avgustu bodo naporni, saj bo Venera v napetem aspektu z vašim znamenjem. Treba bo zavihati rokave in se osredotočiti na partnerstvo. Primanjkovalo vam bo samozavesti, da bi dokončno rešili določene situacije, ki vas zavirajo pred napredkom. Druga polovica avgusta vam bo veliko bolj naklonjena. Takrat je smiselno narediti premike na čustvenem področju in od boljše polovice zahtevati odgovore na zastavljena vprašanja. Na koncu boste zelo prijetno presenečeni.

Rak 21. junij–22.julij

Pomanjkanje samozavesti, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se počasi umika. Na zadeve boste začeli gledati v drugačni, bolj pozitivni luči, pri tem pa vam bo v veliko pomoč tudi nekdo, ki ste ga v zadnjem času postavili na nekoliko stranski tir. Domače in družinsko okolje vam bo v avgustu pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Samski pojdite med ljudi in se zabavajte, nikar pa ne nasedajte pretiranim komplimentom, saj se na koncu kaže razočaranje.

Lev 22. julij–23. avgust

Prva polovica avgusta vam prinaša nekaj nejasnosti, še posebej samskim. Če boste na preizkušnji, nikar ne zaledenite, saj lahko vaša hladnost in nedostopnost ogrozita čustveno zvezo. Pogovorite se in razrešite neljubi dogodek. Vezani se boste s prijatelji odpravili na potepanje ob in po morju. Nikar se preveč ne usmerjajte, saj so najboljše stvari spontane. Tisti v daljših zvezah boste delali na tem, da se odnos poglobi. Lepo se boste počutili po globokih pogovorih z ljubljeno osebo.

Devica 23. avgust–22. september

Počitnice bodo tokrat aktivne narave, samski pa boste imeli možnost, da srečate osebo, ki vam bo popestrila vsakdan ter vam ponovno vlila upanje, da lahko zaupate. Glede na to, da vas bodo Venera Sonce, Merkur in v prvi polovici meseca spodbujali, bo to čas prijetnega počutja, vznemirljivih dogodkov in novih poznanstev. Tudi na drugih področjih vam bodo zadeve tekle tekoče, nihče vas ne bo mogel zaustaviti v užitkih.

Tehtnica 22. september–23. oktober

Preveč ste prepričani, da imate vedno prav. Zdaj je čas, da priznate svoje napake in se začnete težav lotevati na drugačen način. V sredini avgusta vam bo nekdo povzročil nekaj slabe volje z dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite. V drugi polovici avgusta boste v čustvenem življenju spet uživali, saj bo Venera zakorakala v vaše znamenje in prinesla romantiko, erotične noči in veliko nežnih dotikov.

Škorpijon 23. oktober–22. november

Vaše nežne energije bodo v prvih dneh avgusta opažene s strani oseb nasprotnega spola. Imeli boste občutek, da se tokrat vse vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali, ne zavedejo, da bi naredili korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Sonce in Jupiter vam bosta v zadnjih dneh avgusta omogočila, da bo nasmeh stalen sopotnik, če pa vas bo kdo želel spraviti s tira, se boste znali diplomatsko odzvati in zahtevati tisto, kar si želite in kar vam tudi pripada.

Strelec 22. november–21. december

Ne boste se mogli upreti ljubezenski strasti v prvih dneh meseca avgusta in nežna čustva bodo še vedno prisotna v tolikšni meri, kot si želite. Srčno osebo boste zavili v odejo romantike. Ne bo se vam upirala, saj vedno poskrbite, da je čudovito. Tudi tokrat vam bo uspelo pričarati nenavadno vzdušje. Tiste v dolgih zvezah se bo počasi lotevala lenoba, ki jo bo treba prebroditi. S temi zadevami ste nekoliko v zaostanku, vendar vas bo na koncu zopet rešila iskriva komunikacija.

Kozorog 21. december–19. januar

Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. V avgustu bo treba stisniti zobe in narediti korak več, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite dobre stike, tudi če bo nekdo od vas zahteval nemogoče. Vse težave bodo rešljive z izčrpnim, diplomatskim pogovorom. V resnih zvezah bo prisotna nežnost, v zadnjih dneh meseca pa bo prijetnih, romantičnih trenutkov še veliko več. Vikendi bodo žurersko obarvani.

Vodnar 19. januar–18. februar

Uživajte v poletnih dneh, čeprav se vam bodo določene zadeve nekoliko zalomile. Le prvi dnevi v avgustu bodo zaznamovani z manjšimi strahovi, še posebej če se z nekom nikakor ne morete dogovoriti. Od sredine meseca naprej prihaja do pozitivnejših premikov, še posebno v odnosih z nekom, ki bo dokazal, da vas ni pozabil. Počasi se bo vse izboljšalo, a kljub temu bodite na preži. V zadnjih dneh avgusta boste polni optimizma in strasti, z užitkom se boste zabavali v dvoje.

Ribi 18. februar–20. marec

V prvi polovici avgusta bo poudarek na čustvenem življenju. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Saturn v življenje prinesel nekoga, na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Odsvetujem vsakršen napor, privoščite si več počitka, prijetnega sproščanja ob vodi in romantike, saj vam bo dobro delo. Zvezde so tokrat na vaši strani. 

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografije: Depositphotos, BigStock

Preberite tudi


Komentarji