background image

Tudi preveč zdravega lahko škoduje


Preveč zdravega ni vedno dobro za vas! Samo vprašajte Kendall Jenner, ki so jo zaradi njenih zdravih priprav na oskarje morali odpeljati v bolnišnico.

Kendall Jenner se je na oskarje pripravljala z infuzijo vitaminskega koktajla, ta pa naj bi bil tudi kriv, da so manekensko in slavno članico družine Kardashian-Jenner morali hitro odpeljati v bolnišnico. Podrobnosti bolnišničnega obiska niso povsem znane, naj bi pa po nekaterih podatkih šlo za alergijsko reakcijo na vitaminsko mešanico. Po hitrem obisku bolnišnice so Kendall odpustili, ta pa se je nekaj ur kasneje že zabavala na vroči oskarjevski zabavi, ki jo vsako leto prireja Vanity Fair.


Kendall Jenner na Vanity Fair zabavi po obisku bolnišnice

Intravenozne vitaminske mešanice so pri zvezdnicah sicer zelo priljubljene. Gwyneth Paltrow prisega na njih, Chrissy Teigen jih dobiva kar doma v postelji, celo pevka Adele jih je dobivala za več energije pred pomembnim nastopom. A kot kaže izkušnja Kendall Jenner, je tudi z zdravimi pripravki potrebna previdnost, saj lahko tudi običajno zdrave stvari, kot so vitamini in minerali, ob nepoznavanju in neprimerni uporabi ogrozijo vaše zdravje.

Preberite tudi


Komentarji