background image

Agencija Madwise izdelala novo korporativno spletno stran Malih junakov


Hooray Studios je podjetje, ki ustvarja personalizirane otroške knjige, ki jih pri nas poznamo pod imenom Mali junaki.

Luč spleta je uradno ugledala nova korporativna spletna stran uspešnega slovenskega podjetja Hooray Studios, ki bo pripomogla k njihovi še večji mednarodni prepoznavnosti in osvajanju novih trgov.

»Mali junaki smo trenutno prisotni že na sedmih trgih širom sveta, na vsakem pod drugačnim imenom, s spletno stranjo in knjigami v lokalnem jeziku. Na teh spletnih mestih so v ospredju naši izdelki, želeli pa smo si predstaviti tudi naše podjetje, naš čarobni svet, kjer se čarovnija ustvarjanja personaliziranih knjig pravzaprav zgodi. Zato smo se odločili za izdelavo krovne, korporativne spletne strani našega podjetja Hooray Studios,« je pojasnil Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor podjetja Hooray Studios, ki je bilo letos okronano za slovenski startup leta.

Njihovo vizijo, cilj in kreativnost so upodobili v podjetju Madwise, kjer so z ilustracijami iz knjig in dodanimi animacijami ustvarili unikatno uporabniško izkušnjo. Spletna stran omogoča pogled v zakulisje podjetja Hooray Studios, od tega, kako nastajajo personalizirane knjige, do zanimivih novic in statistik ter nenazadnje do ekipe in poslovnih partnerjev, ki jih ustvarja. »Pravi izziv je predstavljala preslikava unikatne energije na splet. V ospredje smo postavili igrivost in barvitost, obenem pa zagotovili vtis zanesljivega in hitro rastočega podjetja. Ekipa je z junaki, ki oživijo v personaliziranih otroških knjigah, doslej osrečila že skoraj milijon otrok in njihovih staršev v sedmih državah – Sloveniji, Italiji, Avstriji, Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA. Tudi to smo prelili na splet,« o tem, kaj vse so upoštevali pri prenovi spletne strani, dodaja direktor agencije Madwise Sašo Palčič.

Ekipa Malih junakov v kratkem načrtuje prodajo svoje milijonte knjige, s svojimi izdelki pa navdušuje celo ameriške zvezdnice, kot sta Kim in Khloé  Kardashian. Obe sta svoje navdušenje nad njihovimi personaliziranimi knjigami javno delili s številnimi oboževalci na svojih instagram profilih.

Ekipi Hooray Studios in agencije Madwise sta uspešen zaključek projekta proslavili s slavnostno torto.

Povezava do nove spletne strani: www.hooraystudios.com.

Hooray Studios je podjetje, ki ustvarja personalizirane otroške knjige, ki jih pri nas poznamo pod imenom Mali junaki. V njihovih knjigah je mogoče določiti imena, spol in podobe glavnih junakov do zadnje podrobnosti, od tena kože do pričeske, barve in oblike oči, do očal in pegic. Izbrati je mogoče tudi vsebino knjige, napisati osebno posvetilo  ter personalizirati pripovedovalca knjige. Podjetje bo v kratkem prodalo svojo milijonto knjigo, trenutno pa so prisotni v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA. Lani so ustvarili 12 milijonov evrov prihodkov, letos načrtujejo še precej več. Na sedežu podjetja v Ljubljani ustvarja več kot 120 ljudi, na globalni ravni pa ima podjetje že več kot 250 sodelavcev. So slovenski startup letošnjega leta.

Agencija za digitalni marketing Madwise – Performance agencija že osem let izdeluje spletne strani, spremlja analitiko, skrbi za spletno oglaševanje in razvija nove produkte. Rezultat njihovega dela je Madwise metodologija, ki njim in njihovim naročnikom pomaga biti še hitrejši, boljši in bolj učinkoviti. Skrbijo za digitalni marketing številnih znanih podjetij, med njimi Elan, Swarovski, Ford, Alta, Petrol, A1, Lesnina, Nike, Izoterm Plama, Estetika Nobilis, Euroton, Zveza potrošnikov Slovenije, Milnica, Rog Pony in Adriatic Slovenica. Agencija je prejela številne nagrade, med drugim: nagrada CSS Design za kampanjo Rog Pony (2017); zlata nagrada za Petrol 'Na računu se dogaja' (2014) – Diggit konference, zlata nagrada na festivalu SOF za Telesnico (2012). Direktor agencije je Sašo Palčič, ki je na vodstvenih položajih že nekaj let. Je tudi predavatelj na različnih mednarodnih marketinških konferencah, prav tako sodeluje v mnogih žirijah ali komisijah.

Besedilo: PR
Fotografija: Tomaž Kos

Preberite tudi


Komentarji