background image

10 zvezdnic, ki jim morate slediti na instagramu


Instagram morate imeti, če želite vpogled v svet slavnih. To je prostor, kjer celo zvezdnice delijo utrinke svojega življenja. Nas je navdušilo teh 10 ...

Alexa Chung

Kaj objavlja? Odlične outfite, visoko modo na vsakdanji način, utrinke iz svojega čudovitega življenja in kul ljudi okrog sebe.  

 

A post shared by Alexa (@alexachung) on


Beyoncé

Kaj objavlja? Osebne fotografije z družinskih počitnic, svoje otroke, pogled v ozadje njenih turnej in ostale skrite trenutke, ki jim niso priča niti paparaci.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Chrissy Teigen

Kaj objavlja? Chrissy ima tri velike ljubezni: hčerko Luno, moža Johna in hrano. Vse to boste našli na njenem profilu, hkrati pa tudi veliko selfijev. Chrissy je ena od redkih zvezdnic, ki svojo 'pravo' (torej ne retuširano) postavo ponosno deli s svetom.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Ellie Goulding

Kaj objavlja? Selfije, veliko selfijev. Popeljala pa vas bo tudi v zakulisje svojega življenja – od zaodrja svojih koncertov do fitnesa.

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on


Goldie Hawn

Kaj objavlja? Najbolj zabavne, nore, odštekane in včasih tudi nekoliko sramotne fotografije in videe, kar je možno. Na njih poleg nje nastopajo tudi mož Kurt Russell, hčerka Kate Hudson (ja, tista slavna) in sin Oliver Hudson ter seveda vnuki.

 

A post shared by Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) on


Jessica Biel

Kaj objavlja? Njen profil je poln fotografij in videov iz zakulisja nove TV serije The Sinner. Seveda pa ne manjkajo niti mož Justin Timberlake, srečni trenutki in zabavni utrinki vsakodnevnega življenja.

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on


Mandy Moore

Kaj objavlja? Neverjetne #tbt posnetke (na spodnji fotografiji je Mandy iz leta 2000). Če bi za to obstajala nagrada, bi jo njene objave zagotovo dobile. Sledite ji tudi, če obožujete serijo To smo mi, saj fotografij ekipe ne manjka.

 

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on


Reese Witherspoon

Kaj objavlja? Svoje znane in manj znane prijatelje, utrinke iz vsakdanjega življenja, otroke ter fotografije z rdečih preprog. In knjige. Če ste vedno na lovu za dobrimi knjigami, ji res morate slediti.

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on


Sofia Vergara

Kaj objavlja? Fotografije moža. In hrane. In če pomislimo, da je njen mož Joe Manganiello, drugega v bistvu sploh ne rabimo.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Viola Davis

Kaj objavlja? Svojo televizijsko družino iz serije Kako se izmazati z umorom, navdihujoča sporočila in selfije s slavnimi prijatelji.

 

A post shared by Viola Davis (@violadavis) on


Fotografije: Instagram

Preberite tudi


Komentarji