background image

Je neplodnost še vedno tabu tema? Soočimo se z njo!


Če imate težave z neplodnostjo ali pa se pripravljate na naraščaj, boste na dogodku izvedeli veliko koristnih informacij.

Neplodnost tudi v letu 2019 ostaja velik tabu. O tej temi se na glas in javno skoraj ne govori. Organizatorji konference o neplodnosti želijo posameznike spodbuditi, da spregovorijo o neplodnosti, saj se tako lahko lažje soočijo s situacijo, ki jih bremeni.

Na 1. konferenco o neplodnosti so organizatorji povabili različne zanimive govornike, ki so polni znanja. Za udeležence so pripravili tematska predavanja in bodo tudi na voljo za vprašanja.

Spregovorilo se bo o stiskah, s katerimi se soočajo neplodni pari na poti do starševstva in zakaj je soočenje z neplodnostjo pri parih, ki jim ne uspe zanositi, tako pomembno.

S poslušalci bodo delili tudi podatke o tem, kam se uvršča Slovenija v primerjavi z ostalimi evropskimi državami po uspehu zdravljenja neplodnosti in kakšne so novosti na področju zdravljenja neplodnosti.

Predavatelji na konferenci:

  • Prof. dr. Veljko Vlaisavljević, dr. med., slovenski zdravnik ginekolog in univerzitetni profesor
  • Predstojnica prof. dr. Eda Vrtačnik - Bokal, dr. med., specialistka ginekologije
  • Sanela Banović, doktorica medicine in predavateljica
  • Nataša Banko, specialistka kliničnega psihološkega svetovanja
  • Katja Gaspari Leben, oblikovalka in promotorka kampanje Spregovorimo o neplodnosti
  • Tamara Fortuna, blogerka in lastnica portala Srečna.si

Za koga je konferenca primerna?

Dogodka se lahko udeležite vsi, ki bi radi izvedeli kaj novega in razširili svoje znanje. Če imate težave z neplodnostjo ali pa se pripravljate na naraščaj, boste izvedeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo v pomoč na novi življenjski poti. Prav tako je dogodek namenjen vsem, ki radi vlagajo v svoje zdravje, odlično počutje in skrb za svoje telo. Če želite dobiti odgovor na svoje vprašanje, bodo govorniki odgovorili na vse vaše dvome in vam priskočili na pomoč s svojim znanjem.

OBVEZNE PRIJAVE!

VSAK UDELEŽENEC PREJME DARILO V VREDNOSTI 100 EUR!

Prijava na dogodek je zaradi omejenega števila mest obvezna.

Prijave potekajo na spletni strani vitanoval.com

 

Komentarji