background image

Umazane misli za čisti užitek


'Umazane' misli vam lahko pomagajo povečati užitek s partnerjem in celo olajšajo doseganje (boljšega, močnejšega) vrhunca.

Večina žensk nima težav s porednimi mislimi med samozadovoljevanjem. Ko so s partnerjem, pa jih ima kar 33 % težave z ohranjanjem erotičnih misli, so ugotovili v študiji, objavljeni v publikaciji Sexologies. To sicer ni velika težava, a vas lahko prikrajša za doseganje orgazma. Nekaterim ženskam je v prisotnosti partnerja težko sanjariti, saj so preveč zaposlene z mislimi o tem, kaj si on misli o njih in njihovih telesih. Seksologi priporočajo te trike za 'umazane' misli, ki bodo vodile do neverjetnega vrhunca z vašim partnerjem.

Vroče … V mislih si prikličite scenarij, ki vas vzburja, ko ste sami, nato pa si predstavljajte, kako s partnerjem prevzameta vlogi 'igralcev'.

Začinjeno … Osredotočite se na zlivanje vajinih teles. Je njegov dotik nežen ali grob? Ščemeč ali pomirjajoč? Kako občutite njegovo kožo in postavo, ko ga božate?

Razvneto … Medtem ko se samozadovoljujete (on naj vas gleda!), si v mislih zavrtite najljubšo fantazijo in ko ste malo pred vrhuncem, prosite partnerja, da se vam pridruži.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji