background image

Pripravljeni na vsako velikost


Velikost je pomembna! Razkrivamo, kaj storiti, če je penis vašega novega partnerja večji ali manjši, kot ste navajeni.

Tako kot se ženska telesa razlikujejo po konstituciji, se tudi nožnice po prožnosti. Prav vsaka je drugačna. In tako je tudi pri moških in njihovih penisih. Tisti, ki pravijo, da velikost ni pomembna, se zelo motijo, saj vam lahko moški z velikim ali obsežnim penisom povzroči bolečine, pa tudi raztrganine znotraj ali na vhodu v nožnico. A vsaka težava ima rešitev! Preverite, kaj lahko storite, da bo vaše spolno življenje zadovoljivo, ne glede na njegovo velikost ...

Obsežen penis

Če ima njegov penis velik obseg, boste potrebovali nekaj vaje. Na debel umetni penis (dildo) nanesite kokosovo olje ter z nežno in postopno penetracijo nekajkrat tedensko navajajte svojo nožnico večji obseg. Ko se ob tem počutite udobno, ste pripravljeni na pravo stvar.

Dolg penis

Skrivnost je v položajih! Preizkusita tiste, pri katerih pride do plitke penetracije: vi na vrhu, stoječi misijonarski položaj, položaj žličke z njim za vami ali stoječi položaj od zadaj (a se nikar ne nagnite naprej).

Majhen penis

Čas je za Keglove vaje! Med penetracijo v ritmu stiskajte mišice medeničnega dna. Stiskanje bo stimuliralo vaš vaginalni kanal, kar bo obema dalo občutek globlje in močnejše penetracije.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji