background image

Najbolj nenavadni načini doseganja orgazma


Medtem ko ga nekatere ženske sploh ne morejo (ali ne znajo) doseči, ga lahko druge dosežejo na najbolj nenavadne načine. Preverite, kako ...

Ženski orgazem je izjemno zanimiva tema. Toliko kot žensk je namreč tudi načinov za doseganje vrhunca med spolnimi aktivnostmi. Vsaka je drugačna. Obstajajo takšne, ki ga redko dosežejo, in se sprašujejo zakaj, takšne, ki si želijo močnejše orgazme, in takšne, ki orgazem zaigrajo.

Obstajajo pa tudi takšne, ki orgazem dosežejo na zelo nenavadne načine ...

Z draženjem bradavičk

Draženje klitorisa za doseganje orgazma je nekaj povsem običajnega, saj brez njega mnogim ženskam ne uspe doseči vrhunca. A obstajajo tudi takšne, ki veliki O dosežejo že z intenzivnim draženjem prsnih bradavic. Z draženjem telo namreč prične izločati hormon oksitocin, kar povzroči vaginalno krčenje in povečan dotok krvi v genitalije.

Nočni orgazem

Ne, ne govorimo o nočeh, ko vas partner sredi noči zbudi za vročo akcijo in vas v polsnu popelje do orgazmičnih nebes. Govorimo o orgazmu v sanjah. Mokre sanje so pri moških zelo pogoste, pri ženskah pa veliko manj, a lahko se zgodijo. Vroče sanje med REM fazo spanja lahko izdatno povišajo dotok krvi v vašo vagino in ... BUM!

Miselni orgazem

Verjetno ste že slišali, da se orgazem zgodi v možganih. V tem primeru to še posebej drži. Nekatere ženske lahko vrhunec dosežejo brez dotikov, le z globokim dihanjem in erotičnimi mislimi. Uau!

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji