background image

Ljubezenski horoskop: marec 2019


Marca se prebudi pomlad in tudi naša čustva zacvetijo. Se boste končno zaljubili, celo zaročili ali pa končali dolgo zvezo? Morda vse to izveste v tem horoskopu ...

Oven 20. marec–19. april

Težko boste verjeli, da si simpatija ne more vzeti niti minutke časa za vas. Zaradi tega boste še bolj negotovi, kar bo zbujalo v vas veliko dvomov. Vseeno boste v prihajajočem mesecu zmogli prisluhniti drugi strani in to vam bo podrlo marsikateri predsodek. Tisti, ki ste že dolgo v zvezi, boste težje sprejemali, da imajo drugi glavno besedo, in to boste tudi jasno pokazali. S tem si lahko nakopljete nemalo zapletov. Ljubezenske zadeve bodo tokrat na drugem mestu in nikar si preveč ne obetajte.

Bik 19. april–20. maj

Čaka vas vznemirljiv in turbulenten marec na ljubezenskem področju. Lahko se zapletete v avanturo, ponujale se bodo številne možnosti, saj bo Venera iz vodnarja dodala svobodno dojemanje in strast. Posebej bo to opazno od 10. do 15. marca, ko bo Mars v vašem znamenju pognal vse skupaj v akcijo. Vsekakor se ne upirajte, ampak se prepustite občutkom. Čas, ki ga bosta namenila drug drugemu, vaju bo še bolj povezal. Ob vikendih se bolj posvetite ljubljenim.

Dvojčka 20. maj–21. junij

Oseba, ki ste ji všeč, vam bo dvorila na domiselne načine, zato se boste čutili poželenja vredni in privlačni. Če boste do nje nesramni ali oholi, pa tvegate, da boste zamudili svojo veliko priložnost v ljubezni! Za tiste v dolgem razmerju ali zakonu je možen resen konflikt. Če boste delali na odnosu, se bodo strasti pomirile in boste rešili zvezo. Se počutite osamljene v tem odnosu? Čas je, da se s partnerjem iskreno pogovorita. Morda boste presenečeni, ko boste slišali tudi njegovo plat.

Rak 21. junij–22.julij

V ljubezni bo šlo za precej razburljiv marec, poln presenečenj. To vam pravzaprav ne bo ustrezalo, saj niste ekscentrični po naravi in ne uživate, ko ste v središču pozornosti. Zadržanost naj vam ne prepreči, da bi bili v trenutku slabosti slepi za osebo, ki lahko temeljito pretrese vaš svet. Samski boste spoznali osebo, ki bo delila vaše vrednote, pogled na življenje in navade. Ni nujno, da bo šlo za nekoga novega, zna se zgoditi, da se bodo nežni občutki rodili v odnosu s prijateljem.

Lev 22. julij–23. avgust

Ne bodite žalostni in nezadovoljni, če ste samski, saj imate ogromno razlogov, zakaj bi se lahko nekdo zaljubil v vas. Ste iskreni, pametni in veste, kaj je v življenju pomembno. Vaša težava je le, da ste malo 'posebni', ko gre za ljubezen. Številni, ki ste nezadovoljni v odnosih, boste v marcu dočakali njegov konec, s tem pa si boste dali svobodo in priložnost, da razmislite, s kakšno osebo si želite deliti svoje življenje vnaprej in kaj morate še sami storiti za to.

Devica 23. avgust–22. september

V prvi polovici marca boste obremenjeni z določeno osebo ali odnosom, ki bo močno vplival na vašo nadaljnjo pot, bodisi osebno ali poklicno. Možne so ljubezenske afere, tekmovalnost s sodelavcem, zavist ali prevelike zahteve. Poskusite razrešiti odnose, ki vas omejujejo. Vezani boste morali večkrat reči ne tistim, ki so vas do zdaj čustveno ali materialno izkoriščali. Vse to pa bo vplivalo na vaše ljubezensko življenje, kjer si boste zaželeli več stabilnosti, miru in harmonije.

Tehtnica 22. september–23. oktober

Oseba, ki jo boste spoznali v marcu, lahko močno vpliva na vašo čustveno in duhovno rast, ni pa nujno, da boste z njo končali v dolgotrajnem razmerju, saj bo Venera iz vodnarja želela neobvezujoče odnose. Previdnejši bodite tudi tisti v dolgotrajnih zvezah, ko se zna zgoditi, da boste izgubili glavo zaradi nekoga, ki ne bo vreden vaše pozornosti in vam bo obljubljal nekaj, česar vam najverjetneje ne more dati. Vsekakor je pomembno, da znate partnerju pokazati, koliko vam pomeni.

Škorpijon 23. oktober–22. november

Pred vami je obdobje, ko zna priti do pomembnih prelomnic. Morda se utegne zgoditi, da vendarle ne boste več dolgo samski, važno bo le, kaj si vi res želite. Niste ravno hitri pri izkazovanju čustev, vendar vas tako Sonce kot Merkur iz rib lahko postavita v romantično in hkrati iluzorno odločanje. Vezani boste bolj zadržani, a naj vam razmerje ne postaja samoumevno, saj je vpliv Saturna še vedno močan, kar pomeni hlad, oddaljenost in tudi večjo usmerjenost v obveznosti.

Strelec 22. november–21. december

Oseba, ki ste ji že nekaj časa všeč, je tudi vam zelo pri srcu, vendar se bo morala zelo potruditi, saj vedno na vse gledate z več vidikov in precej neresno. Ne delajte drame, kjer ne bo potrebno in če si morda s partnerjem skočita v lase. Vedno sta za prepir kriva dva, zato se naučite prevzemati odgovornost in tudi stopiti korak nazaj. Izkoristita raje lepe dni in odidita na kakšen sproščujoč sprehod ter se prepustita moči ljubezni, ki jo čutita drug do drugega, Venerin vpliv bo res močan.

Kozorog 21. december–19. januar

V marcu bo očitno, da se že nekaj časa prepričujete, da bi bili radi v razmerju z osebo, ki vam je prirasla k srcu. Nikar se ne bojte prepustiti čustvom, čeprav nimate ravno dobrih izkušenj iz bližnje preteklosti. Lahko se zgodi da boste konec tega meseca, ko bo Venera vstopila v znak rib, na prehodu v srečno razmerje. Pri vezanih bo čas pokazal svoje, treba bo poiskati rešitev in ne dovolite, da se drugi vmešavajo v vaše življenje. Naredite korak nazaj in dobro premislite, kako naprej.

Vodnar 19. januar–18. februar

V marcu se boste premikali kot na krilih vetra, božala vas bo energija Venere v vašem znamenju. Ljubljeno osebo boste vseskozi presenečali z neobičajnimi idejami, darili, druženjem na raznih dogodkih, tako bodo tudi noči nepozabne. Samski boste neprestano naokoli, ne boste imeli obstanka doma in prav zato se bo našlo kar nekaj osebkov za druženje ali še kaj več. Obenem boste točno vedeli, kaj želite, še posebej v postelji. To ni čas za korake v staro in preživeto, zato se ne pustite zmotiti.

Ribi 18. februar–20. marec

V marcu bo hitro se spreminjajoča se energija povzročala zmedo, še posebej od 4. marca, ko se Merkur obrne retrogradno, in to v vašem znamenju. Ima veliko moč, vi pa le malo časa. Tako bo prihajalo nepričakovano in nenapovedano ter opravilo svoje. Če ste na razpotju, razočarani ali nezadovoljeni, počakajte z dokončnimi odločitvami vsaj do 28. marca. Prepovedani sadeži bodo še bolj zanimivi, posledice zelo zoprne, raje obvarujete svoje razmerje in ne hitite v nobenem primeru.

Horoskop za vas pripravlja certificirana psihološka astrologinja: Teodora Erhatič; teodora.si

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji