background image

Kako se na valentinovo izogniti klišejem?


Ste tudi vi siti klišejev, ki spremljajo valentinovo? Letos se jim uspešno izognite s temi odličnimi nasveti!

14. februar bi moral biti najbolj romantičen dan v letu, a se lahko zelo hitro spremeni v 24 ur predvidljivega razočaranja. To ugotavlja tudi nova Durexova raziskava, ki je pokazala, da kar 40 % parov misli, da je valentinovo prevelik kliše.

Kljub temu je skoraj polovica parov dejala, da bi se radi izvili iz oklepa dolgočasja in v letu 2016 spremenili rutino. S svojimi najdražjimi si želijo več vznemirljivega. 30 % jih je dejalo, da si želijo več spontanosti v razmerju, kar 28 % pa jih je pripomnilo, da želijo več strasti.

Upoštevajoč zgoraj omenjene ugotovitve, so pri Durexu pripravil deset izvirnih nasvetov, kako pare ponovno navdušiti za praznovanje valentinovega in zagotoviti, da bodo tokrat romali v smeti klišeji in ne uveneli valentinovi šopki!

1. Namesto dolgočasnega kompleta modrčka in hlačk svoji dragi poklonite seksi spodnje perilo ali nagajivo spalnično igračko. Durexova raziskava je pokazala, da bi se petina vprašanih razveselila erotične igračke. Zdaj je pravi čas, da zamenjate rutino in poklonite vznemirljivost.

2. Marsikdo se razveseli ljubezenskega pisma, a kaj ko nas je večina boljših v komuniciranju s slikami kot z besedami. Namesto pisma partnerju podarite pripomočke za risanje ali slikanje. Izmenično pozirajta, medtem ko imata oblečeno le ohlapno večerno haljo, spodnje perilo ali pa prav ničesar.

3. Poslušanje najbolj romantičnih ljubezenskih pesmi je nedvomno eden izmed romantičnih klišejev. Tokrat ob ljubljenju uporabite drugačno glasbo. Durex je ugotovil, da si četrtina parov za to valentinovo želi ogledati erotični film. Zakaj ne bi poskusili po koncu filma v spalnici predvajati glasbe iz filma in s tem vzdrževati seksi vzdušje?

4. Durex je odkril, da petina vprašanih namerava za valentinovo svoji boljši polovici podariti rože. Letos spremenite rutino in namesto rdečih vrtnic kupite bele ter darilu priložite 'čudežni napoj' (v resnici je to rdeča jedilna barva v prelepi steklenički), ki ga mora ljubljena dodati v vodo za rože. V naslednjih dneh se bodo rože navzele barve in se spremenile iz bele v rožnate!

5. Več kot četrtina parov namerava za valentinovo uživati v erotični igri vlog. Če se s partnerjem odpravljata na dopust, zamenjajte hotelsko rezervacijo za noč v hiši, ki ponuja storitve Airbnb, in uživajta v nedovoljenem tabuju ljubljenja v hiši neznanca!

6. Kar 64 % parov se je strinjalo, da se ne veselijo valentinovega, saj je preveč komercialen praznik, s prevelikim poudarkom na darilih. Letos se malo upočasnite in 14. februar posvetite preizkušanju pompoirja. To je erotični položaj, pri katerem je ženska zgoraj. Oba sta pri miru, kolikor je to mogoče, ženska pa stimulira moškega s ponavljajočim ritmičnim krčenjem in sproščanjem mišic medeničnega dna.

7. Znebite se čestitke in bombonjere in rajši uporabite domišljijo! Začnete lahko tako, da kupite škatlo 30 posamezno zapakiranih čajnih vrečk in na vsako napišete kratko sporočilce. Tako bo vaš dragi začel jutro s toplo skodelico čaja in ljubkim sporočilcem vsak dan v prihajajočem mesecu.

8. Več kot tretjina ljudi je priznala, da si za valentinovo želijo poskusiti nekaj novega med rjuhami. Se počutite avanturistično? Igriv način, kako uvesti nežno šeškanje, je, da partnerju kupite staromodno leseno ravnilo. To je že samo po sebi ljubko darilo, ravnilo pa lahko previdno uporabita tudi za rahlo šeškanje.

9. Na dnu ljubezenskega sporočila ne pustite le nekaj majhnih križcev. Namesto tega s črko X označite vsa mesta v svojem domu, na katerih si želite, da vas partner strastno poljubi ali si vas vzame, in mu naročite, naj vas poišče na enem izmed teh mest.

10. Na valentinovo bo pred svojo izbranko pokleknilo nešteto moških, in če ne želite biti le ena izmed številk, zamenjajte drag diamantni prstan za Durex Play Vibrations obroček. Oba bosta doživela toliko orgazmov, da jih ne bosta mogla prešteti!

Kakorkoli boste preživeli valentinovo, ne pozabite, da je varen, povezan in zadovoljujoč seks pomemben celo leto. Za več informacij, zdravstvenih nasvetov in erotičnih idej obiščite www.durex-slovenia.si. Ponujajo vam tudi akcije in dostavo izdelkov na dom v diskretnem pakiranju.

Vir: Durexova Valentinova raziskava, Virgo Health, 2000 odraslih prebivalcev Velike Britanije, starost od 18 do 55 let, december 2015.

Preberite tudi


Komentarji