background image

10 načinov, kako preživeti valentinovo, če ste samski


Spet je tukaj 14. februar, vi pa nimate nikogar, s komer bi ga preživeli. Čeprav ste trenutno samski, to ne pomeni, da valentinovo ne more biti nekaj posebnega.

#1 Odklopite se

Če vam srečni pari, ki si na facebooku izkazujejo ljubezen, parajo živce, se za en dan odklopite. Pozabite facebook, instagram, twitter, snapchat in vsa ostala družbena omrežja. Pravzaprav bo najbolje, da kar izklopite telefon in računalnik. Počnite nekaj, kar vas veseli, a že dolgo niste počeli – celo popoldne glejte nadaljevanke, berite knjigo, kuhajte, pecite …

#2 Nasmejte se

S smehom se sproščajo endorfini, zaradi česar ste srečnejši. Obiščite komedijo ali stand up, če v zadnjem trenutku ne dobite vstopnic, pa si ju privoščite doma na televiziji ali Netflixu.

#3 Počnite nekaj, kar je bivši sovražil

Je vaš bivši sovražil kitajsko hrano, čeprav ste jo vi oboževali? Ali je zavijal z očmi, ko ste si zavrteli najljubšo skladbo? Če ste karkoli v zvezi zaradi njega počeli manj (ali sploh niste), je zdaj pravi čas za to. Privoščite si!

#4 Imejte filmski maraton z igralcem ali igralko, ki vam je res všeč

S katerim igralcem (ali igralko) bi v popolnem svetu želeli preživeti valentinovo? Obožujete Leonarda DiCapria ali morda Kate Hudson? Zberite filme svoje filmske ljubezni in z njim ali z njo preživite vroče valentinovo. Pa še pokovke vam ne bo treba deliti!

#5 Pripravite si domače razvajanje

Nanesite masko na obraz, sprostite se v dišeči peneči kopeli, privoščite si manikiro … Domači SPA je odličen način, da se razvajate.

#6 Pazite otroke paru, ki si nikdar ne vzame časa zase

Poznate koga, ki bi si z veseljem vzel prost večer in ga preživel s partnerjem, a tega nikdar ne stori? Ponudite se, da boste pazili otroke, saj nimate nobenih načrtov. Tako boste nekomu napravili veliko uslugo, hkrati pa se tudi odlično zabavali.

#7 Kupite najljubše stvari in bodite srečni, da jih ne rabite deliti

Kupite najljubšo steklenico vina, drago posodico sladoleda ali najljubše piškote in si jih privoščite sami. Uživajte v dejstvu, da vam ni treba deliti niti enega samega krompirčka ali kapljice vina. Vse je le vaše!

#8 Spremenite svoj videz

Razmišljate o spremembi pričeske? O novi barvi las? Morda samo o preizkušanju rdeče šminke, ki je nikdar ne upate nositi v javnost? Zdaj je pravi čas, da se prepustite toku in poskusite.

#9 Vse štiri od sebe

Kaj bi počeli, če ne bi počeli nič? Zleknite se na kavč. Privoščite si hitro hrano in ves 'junk food', ki se mu sicer izogibate. Glejte televizijo. Sprostite se!

#10 Uživajte sami s sabo

Valentinovo se običajno zaključi z vročim ognjemetom v postelji (ali v avtomobilu, na kavču, v kopalnici ...). In čeprav ste samski, se temu delu večera ne rabite odpovedati. Ne glede na to kaj boste počeli pred tem, se tudi vaše praznovanje lahko zaključi z nasmeškom na obrazu. Ne pozabite – za orgazem ne potrebujete partnerja.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji