background image

Oglaševanje

 Cenik Ženski svet
 Cenik Kuhinja od A do Ž

Kontakt: 041 553 550, trzenje@aritmijamedia.si

Revija Ženski svet

Revija Ženski svet - št. 63 - februar 2019 Mesečna lifestyle revija na slovenskem revialnem trgu bo prevetrila police in bralkam ponudila le najboljše – ker si to res zaslužijo. Ženski svet predstavlja najboljši in predvsem zanesljiv vir informacij s področij, ki jih ženske želijo dodobra poznati. Osredotoča se na najbolj aktualne in preverjene zdravstvene teme, ki jih ustvarja skupaj s strokovnjaki, drži lupo nad informacijami iz sveta lepote in predstavlja nasvete ter novosti s kozmetičnih polic. Prikrajšane niso niti navdušenke nad modo, ki ji revija zvesto sledi, a s pravo prilagoditvijo potrebam trga in bralk. Ker pravo žensko zanimajo tudi ureditev doma, vrta, rada uživa v dobri hrani in je privrženka narave ter potovanj, avtorji pripravljajo zalogaje zanimivosti s teh področij. Piko na i postavljajo s pregledom aktualnih dogodkov in s horoskopom. Ženski svet je vse, kar potrebuje sodobna ženska – to zagotavljamo s sodobnim dizajnom in s pozitivnim pogledom na svet.

Bralke revije Ženski svet so mladostne (čeprav so morda že v zrelih letih), željne objektivnih in preverjenih informacij, vedno v iskanju novosti in zanimivosti. Obožujejo lepotne izdelke, modo, prisegajo na zdrav duh v zdravem telesu, rade imajo urejen dom in so poučene o temah, povezanih z zdravjem (od zdrave prehrane, vadbe, psihologije in starševstva do aktualnih izsledkov z zdravstvenih področij). V reviji Ženski svet najdejo tako poučne informacije kot razvedrilo za prosti čas.

Ciljna skupina: osrednjo ciljno skupino bralcev revije Ženski svet predstavljajo ženske med 20. in 55. letom starosti in vseh kupnih moči.

Spletni portal www.zenskisvet.si

Sodoben spletni portal www.zenskisvet.si dnevno objavlja aktualne vsebine z vseh področjih, o katerih želijo biti informirane sodobne ženske vseh starosti: zdravje, psihologija, odnosi, lepota, moda, kulinarika, življenjski slog …

Družbena omrežja

Sodobna ženska, torej tudi bralka revije Ženski svet, je uporabnica spleta in spletnih družbenih medijev. Ženski svet ima tako poleg spletnega portala tudi izredno živahno stran na FacebookuInstagramPinterest in Twitter pa pridno nabirajo svoje sledilce.