background image

Naročnine

Želite revijo Ženski svet prebirati v elektronski obliki?

Revijo Ženski svet je najudobneje prebirati v najljubšem naslanjaču, zato priporočamo, da se nanjo naročite. Nobena številka vam ne bo ušla, gneča v trafiki bo le spomin, povrh vsega pa boste kot naročnik deležni nagrad (prvih nekaj naročnikov vsak mesec je nagrajenih).

Naročite se na revijo Ženski svet in prihranite! Za 11 številk revije boste odšteli 30 €, prvih 10 naročnikov pa prejme tudi čudovito darilo. Ta mesec je to popolna kolekcija izdelkov za depiliranje Kozmetika Afrodita!

Umetnost gladke kože!

Skrivnost je razkrita! Linija iz Kozmetike Afrodita združuje multifunkcijske izdelke, ki omogočajo hitro, enostavno ter učinkovito odstranjevanje dlačic kar v udobju vašega doma.

Izdelki, ki so primerni prav za vsakogar, so ustvarjeni za potrebe suhe, občutljive ali normalne kože obraza in telesa. Depilacijske kreme omogočajo predvsem neboleče in hitro odstranjevanje dlačic, depilacijski trakovi pa nudijo tudi do 4 tedne popolne gladkosti. Če pri odstranjevanju dlačic prisegate na klasično metodo britja, so v laboratorijih Kozmetike Afrodita ustvarili gel za britje in prhanje. Za podaljšan učinek gladkosti je tu še revolucionarni 'final MUST HAVE STEP' Gel po depilaciji 3v1, ki kožo po vseh metodah odstranjevanja dlačic pomiri, deluje blago antibakterijsko ter dokazano upočasni rast dlačic.

webshop.afroditacosmetics.com


Naročnina je lahko tudi čudovito darilo! Za naročilo revije nas pokličite vsak delovnik med 9. in 13. uro na 041 553 005, pišite na narocnine@aritmijamedia.si ali izpolnite spodnji obrazec.