background image

Naročnine

Želite revijo Ženski svet prebirati v elektronski obliki?

Revijo Ženski svet je najudobneje prebirati v najljubšem naslanjaču, zato priporočamo, da se nanjo naročite. Nobena številka vam ne bo ušla, gneča v trafiki bo le spomin, povrh vsega pa boste kot naročnik deležni nagrad (prvih nekaj naročnikov vsak mesec je nagrajenih).

Če se ta mesec naročite na Ženski svet, boste plačali le 10 izvodov (cena enoletne naročnine je 30 €), prejeli pa jih boste 11. Obenem lahko dobite še dišavo Betty Barclay Beautiful Eden v vrednosti 21,75 €*.

*Darilo prejme novih 10 naročnikov. Velja le za fizične osebe.

Cvetlično-pomladne sanje

Dišava Betty Barclay Beautiful Eden nežno ovije žensko kot cvet in jo popelje v začaran, rajski vrt. Čarobna dišava, ki s svojo iskrivo sadno zgornjo noto prebudi življenjske moči in spodbuja pozitivno razpoloženje. V osrčju so nežne cvetlične note, ki spominjajo na začaran cvetlični vrt in ustvarijo romantično doživetje vonja. Kompozicijo zaokrožajo kremno mehki ženstveni akordi. Čuten cvet, ki pritegne pozornost, na zunanji embalaži dišave predstavlja ognjemet nežnih pastelnih barv. V embalaži se skriva romantična steklenička, ki odlično pristaja dišeči vsebini. Cvetlična pa ni samo dišava, ampak ima tudi steklenička obliko cveta. Znamka Betty Barclay Fragrances je svoje negovalne izdelke Beautiful Eden prvič dopolnila tudi z mehko peno za prhanje in vlažilno rahlo kremo za telo, ki odlično zaokrožata nežno doživetje nege.

Naročnina je lahko tudi čudovito darilo! Za naročilo revije nas pokličite vsak delovnik med 9. in 13. uro na 041 553 005, pišite na narocnine@aritmijamedia.si ali izpolnite spodnji obrazec.