background image

Naročnine

Želite revijo Ženski svet prebirati v elektronski obliki?

Revijo Ženski svet je najudobneje prebirati v najljubšem naslanjaču, zato priporočamo, da se nanjo naročite. Nobena številka vam ne bo ušla, gneča v trafiki bo le spomin, povrh vsega pa boste kot naročnik deležni nagrad (prvih nekaj naročnikov vsak mesec je nagrajenih).

Ob našem 5. rojstnem dnevu vam podarimo 50 % popust na letno naročnino. Zdaj le 15 €! 

Če se ta mesec naročite na Ženski svet, boste za 11 izvodov plačali le 15 €, prvih 10 naročnikov pa prejme še tekoči puder Dermablend Fluid Vichy v make-up neseserju v vrednosti 22,66 €!*

*Ponudba velja od 25. maja do 24. junija 2018. Darilo prejme 10 novih naročnikov. Velja le za fizične osebe.

Dermablend Vichy – puder, ki vam bo dvignil samozavest

Dermablend Fluid je tekoči korektivni puder, primeren za vse tipe kože, ki odlično prekrije manjše in večje nepravilnosti na koži: lise, rdečico, neenakomerno barvo polti. Obstojen je do 16 ur in zagotavlja lahek občutek na koži brez učinka maske. Kožo tudi neguje kožo in ji nudi 24-urno vlaženje. Vsebuje ZF 35 za zaščito kože pred negativnimi vplivi okolja in UV-žarkov.

Pudri Dermablend so razviti v sodelovanju s strokovnjaki v Laboratorijih Vichy in so na voljo v lekarnah. So hipoalergeni, nekomedogeni, primerni tudi za občutljivo kožo, zagotavljajo visoko prekrivno moč in izjemno obstojnost z lahkim občutkom na koži, brez učinka maske.

www.vichy.si


Naročnina je lahko tudi čudovito darilo! Za naročilo revije nas pokličite vsak delovnik med 9. in 13. uro na 041 553 005, pišite na narocnine@aritmijamedia.si ali izpolnite spodnji obrazec.