background image

Zmehčajte neudobne kavbojke


Želite, da se vam kavbojke popolnoma prilegajo, hkrati pa so tudi udobne? Obstajajo načini, da to dosežete tudi pri modelih brez elastina.

Kavbojke iz 100 % bombaža so ponovno izjemno modne, a kaj, ko so po pranju izjemno toge in se v njih težko premikamo. Ste razmišljali, da bi kupili večjo številko? Nikar! Bombaž v kavbojkah se med nošenjem raztegne, kar pomeni, da vam morajo le-te v trgovini popolnoma pristajati.

Če iz trgovine prinesete kavbojke, ki v svoji sestavi nimajo elastina ali drugih dodatkov za elastičnost, in se v njih počutite udobno, bodo po nekaj urah nošenja izgubile svojo obliko in pričele viseti na vas. Tega pa si ne želite, kajne? Če jih komaj zaprete in imate občutek, da se v njih ne morete premikati, ste našli svoj par! Mi pa smo poiskali načine, kako jih raztegniti, preden zapustite svoj dom ...

#1 Počepi

Najhitrejši način, da nekoliko raztegnete džins, so počepi. Oblecite kavbojke in v njih napravite nekaj globokih počepov. Ne bodo postale res udobne, boste se pa v njih veliko enostavneje premikali, dokler se popolnoma ne raztegnejo.

#2 Nosite jih doma

Če imate pred odhodom nekaj časa, jih oblecite že kakšno uro ali dve prej. Tako jih boste uspeli nekoliko raztegniti, pazite le, da jih ne umažete.

#3 Radikalni ukrep

Najbolj nenavadna metoda, ki pa preverjeno deluje, je spanje v kavbojkah. Preizkusile so jo številne modne blogerke, ki zdaj prisegajo nanjo. Pravzaprav je zadeva zelo preprosta. Zvečer po prhanju namesto v pižamo zlezete v kavbojke in se odpravite v posteljo. Možno je, da bo vaše spanje manj udobno, zato ta metoda verjetno ni najbolj primerna za tiste, ki imajo težave s spanjem, ter v primerih ko morate zjutraj biti res 100 % spočiti.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji