background image

Zlati globusi 2018: najboljše z rdeče preproge


Letos so zvezdnice in njihovi stilisti imeli poseben izziv - kako izstopati v množici črnih oblek. Katerim zvezdnicam je to najbolje uspelo?

 

 

 

 

 

Nenavadni pari

Črna barva ni bila edina letošnja sprememba. Igralke se letos na rdeči preprogi niso pojavljale ob bokih svojih partnerjev, temveč so aktivizem še dodatno okrepile, saj so mnoge za spremstvo na dogodek izbrale aktivistke, ki se borijo za pravice žensk. Pobudnico te ideje Michelle Williams  je spremljala Tarana Burke, začetnica gibanja Me Too, Meryl Streep je prišla v spremstvu aktivistke Ai-Jen PooEmma Stone v spremstvu Billie Jean King, ki jo upodablja tudi v najnovejšem filmu Bitka spolov, Emmi Watson se je na rdeči preprogi pridružila Marai Marasi, Amy Poehler pa Saru Jayaraman.

   

Številne zvezdnice so prišle v spremstvu svojih sobork - igralskih prijateljic. Reese Witherspoon je nekaj dni pred dogodkom najavila, da jo bo spremljala Eva Longoria, a nista bili edini. Skupaj so prišle tudi Ashley Judd in Salma Hayek, America Ferrera in Natalie Portman ter Jessica Chastain in Octavia Spencer.

   

Na naslovnici: Reese Witherspoon, Eva Longoria, Salma Hayek in Ashley Judd
Fotografije: HFPA

Preberite tudi


Komentarji