background image

Praznični uniseks za njega in njo


Tokrat je modna oblikovalka Zlata Zavašnik, ki že 22 let ustvarja blagovno znamko za moške Sens, poskrbela tudi za nežnejši spol.

Za praznične dni, ki se bližajo, in za službene zabave je oblikovala uniseks modni kos oblačila, in sicer parko iz gladkega žameta. Ta nepogrešljiv univerzalni vrhnji del oblačila je zelo uporaben, saj se kombinira tako na obleke ali krilo zanjo kot na elegantne hlače zanjo in zanj. Za moške, ki bi svoj osebni slog radi poudarili, je oblikovalka v detajl črte na hlačah vključila srebrno barvo. Večna črnina, s katero ne morete zgrešiti tematike zabave, ostaja ena od možnosti. Vendar pa je za drzne in pogumne mladeniče kreatorka ukrojila v obleko tudi oranžno barvo.


Črte na notranji strani so spodbuda v prednovoletnem času k drznosti

Zlata Zavašnik je zelo osveščena in socialno naravnana oseba, saj so njena oblačila ekološko usmerjena. Uporablja namreč material s 100 % viskozo v kombinaciji z usnjeno jakno. Hkrati vaša koža diha in zagotavlja občutek udobja. Za športno elegantne moške pa ima v kolekciji tudi plašč z velikimi žepi, kapuco ali z velikim ovratnikom.


Zlata Zavašnik, modna oblikovalka in lastnica blagovne znamke Sens

Besedilo: PR
Fotografije: Ana Gregorič

Komentarji