background image

Postanite mojstrica v kombiniranju kopalk


Imajo pogosto v vaši številki le še zgornji ali spodnji del kopalk, nikakor pa ne kompleta? Nič zato! Naučite se jih kombinirati!

Kombiniranje zgornjega in spodnjega dela kopalk vam lahko pomaga iz zagate ali le popestri vaš videz, ko ste naveličani svojih običajnih kopalk. Kombiniranje kopalk pravzaprav ni nič zapletenega, le nekatera pravila je treba upoštevati.

Barva

Med seboj lahko kombinirate vse enobarvne kose. Igrajte se z barvami in iščite nasprotja.

Vzorec

Kombiniranje dveh različnih vzorcev je redkokdaj uspešno, zato se temu poskusite izogniti. Katerikoli vzorec lahko vedno kombinirate z zgornjim ali spodnjim delom v eni barvi, če je le-ta zastopana tudi v vzorcu.

Model

Ali bolje rečeno pokritost. Skupaj oblecite zgornji in spodnji del s približno enako pokritostjo – hlačk z visokim pasom nikdar ne kombinirajte s trikotnim bikinijem, ki komaj pokrije prsi.

Dodatki

Številne kopalke so danes opremljene z različnimi dodatki, ki lahko otežijo kombiniranje. Kako se z njimi spopasti? Vedno lahko kombinirate isti tip dodatkov, torej volančke z volančki, trakce s trakci, resice z resicami ipd. Nikdar pa ne kombinirajte dveh različnih dodatkov hkrati (na primer volančkov z resicami). Seveda pa pazite, da se zgornji in spodnji del ujemata v vseh že omenjenih elementih.

Naslovna fotografija: Victoria's Secret

Preberite tudi


Komentarji