background image

Ponosno v kopalkah skozi Ljubljano


Lisca je v torek v središču Ljubljane pripravila prav poseben dogodek - #ProudToBeMe, na katerem se je 18 žensk vseh oblik in velikosti v kopalkah sprehodilo čez Prešernov trg.

Ženske prepogosto pozabljamo, da nas ravno raznolikost dela zanimive in čudovite. Visoke ali nizke, okrogle ali suhe, s košarico G ali AA ... Telo nam je dano, kakršno je, prav je, da ga sprejmemo in v njem najdemo kar največ pozitivnega. A definira nas naša osebnost. Naše zgodbe. Ne glede na to, kar nam pripoveduje okolica, ima vsaka nekaj, na kar je lahko ponosna.

18 pogumnih deklet iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Srbije se je tako sredi maja sprehodilo čez Prešernov trg v kopalkah Lisca, s tem pa so želela sporočiti, da ne glede na to, kaj nam pravijo drugi, vedno lahko najdemo moč in se zavemo, da smo čudovite takšne, kakršne smo. Adrijana se tako ne obremenjuje več, da je nekoliko manjša in ima zapeljive obline; Barbara sporoča, da je tudi s kakšnim kilogramom več dobra športnica in se počuti odlično, ne glede na to, kaj ji pravijo drugi; Elisa se je otresla diet in očitkov, spremenila prehrano in je končno zadovoljna v svoji koži; Špela je imela težave z govorom, a je zbrala samozavest in se odločila, da ponosno zakoraka v svet … Ja, ženske smo čudovite in močne, in to pozitivno energijo lahko prenesemo tudi na druge in skupaj zažarimo.

In kot je videti, bomo poleti na plažah res lahko zažarele ne glede na to, kakšna je naša postava. Trendi za kopalke napovedujejo živahne barve, tropske vzorce, etno pridih in elegantne detajle. Modne bomo tako v enodelnih kopalkah kot v bikinkah, še zlasti, če se bomo po plaži sprehodile z visoko dvignjeno glavo - ponosne nase.

Več kmalu na www.lisca.si.

#ProudToBeMe
#PonosnaNase

Besedilo in fotografije: PR

Preberite tudi


Komentarji