background image

Obleke, ki jih potrebuje vsaka ženska


Obstajajo klasični kosi, ki vam lahko olajšajo oblačenje za vse priložnosti. Preverite, katere obleke bi morale viseti v omari vsake ženske.

Klasična mala črna obleka

Razlog je, da je mala črna obleka postala klasična – vedno pride prav. Če izberete klasičen kroj, jo lahko s pravimi modnimi dodatki oblečete (skoraj) za vsako priložnost! Za pomlad in poletje pa ne pozabite tudi na mlajšo sestro mlajše črne obleke, malo belo obleko.


COS (89 €)

Seksi 'slip' obleka

Se spominjate 'gole obleke' (naked dress), ki jo je Carrie Bradshaw nosila v priljubljeni seriji Seks v mestu? Takrat je bila velik hit in dejansko še ni izgubila na priljubljenosti. Praktično je nenadomestljiva. Pri 'slip' oblekah gre za posnemanje lahkotnih in zapeljivih negližejev – običajno so izdelane iz lahkotnega, prosto padajočega materiala (saten, svila), in v preprostih krojih s tankimi naramnicami. Lahko jih nosite kot samostojen kos z vpadljivimi modnimi dodatki ali kombinirate z drugimi kosi oblačil. Odlično se obnesejo kot osnovni kos pod prosojnimi oblačili.


H&M (49,99 €)

Kakovostna maksi obleka

Obleke, ki segajo do tal so pogosto izdelane iz slabših materialov, da bi proizvajalci prihranili razliko v ceni, ki nastane zaradi večje količine uporabljenega materiala. Pred nakupom maksi vedno preverite sestavo in kvaliteto šivov ter zanjo raje odštejte nekoliko več.


Esprit (119,99 €)

'Statement' obleka

Najdite svojo! Naj bo to kak res ekstravaganten kroj, pikčasti ali cvetlični vzorci ali divje barve kombinacije. Obleko, ki nekoliko izstopa iz vašega sloga, preprosto morate imeti, za dneve, ko želite biti videni in opaženi!


Zara (29,95 €)

Elegantna večerna obleka

Verjetno nikoli ne boste povabljeni na podelitev oskarjev ali nagrad grammy, a to še ne pomeni, da nikdar ne boste potrebovali obleke za posebne priložnosti. Ne glede na to, ali boste izbrali preprosto koktajl obleko, klasično čipko, slavnostno večerno obleko ali imitacijo luksuznih materialov … Ko priložnost potrkala na vrata, boste hvaležni, da imate primerno obleko že v omari.


s.Oliver Black Label (169,99 €)

Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi


Komentarji