background image

Nahrbtnik: udoben, priročen in v trendu


Vse več blagovnih znamk je v svojo ponudbo umestilo elegantne, šik in na pogled privlačne in tako zelo uporabne nahrbtnike.

Obstaja neko posebno zadovoljstvo, ki ga lahko zagotovi le udoben nahrbtnik. Dlani so proste, lahko se preprosto prebijamo skozi gnečo, vse naše drobnarije pa so na dosegu roke. Na srečo so minili časi, da lahko nahrbtnike nosijo le šolarji in moški.

Njegove pomanjkljivosti

Nahrbtniki so daleč najboljši način za prenašanje naših vsakdanjih stvari in nakupov, saj so nameščeni tako, da so najbolj ergonomični za telo. Če nahrbtnik nosite prav, boste razporedili njegovo težo preko celotnega trupa in bistveno zmanjšali pritisk na vrat, ramena in hrbet. Široke in oblazinjene naramnice zagotavljajo še več udobja, dodatne točke pa si zaslužijo tisti modeli, pri katerih lahko naramnice nastavljamo po dolžini.

Če je nahrbtnik majhen in lahak, ga lahko nosite nizko na hrbtu, na križu, a težji in večji kot je, bolj trdno naj se naramnice oprimejo ramen in telesa, da bo stabilen. Na ta način ne boste ogrozili zdrave drže telesa, preprečili boste bolečine, pa tudi gibali se boste laže.


C&A (19 €)


Coccinelle (280 €)


Kate Gray, Humanic (59,95 €)


Guess, Humanic (130 €)


Pull&Bear (25,99 €)


Stradivarius (19,99 €)

Naslovna fotografija: Zara (19,95 €)
Fotografije: PR

Preberite tudi


Komentarji