background image

Modni trendi za vsako žensko


Modni trendi so pogosto rezervirani le za mlade suhice, a ne letošnjo pomlad in poletje. Poiskali smo najbolj dostopne, v katerih bo lahko zasijala prav vsaka ženska.

Cvetlice!

Cvetlični vzorci niso v spomladanskem času nič novega, a vsako leto komaj čakamo, da bomo lahko oblekle rožaste tope, krila, obleke …


Michael Kors; Ann Christine (24,95 €), New Yorker (12,95 €)

Judo pasovi

Široki pasovi iz mehkega materiala so odličen trend, ki ga morate preizkusiti to pomlad. Lahko ga kupite posamezno, pridejo pa tudi s številnimi kosi kot so suknjiči, jopice ali zelo priljubljen kos letošnje pomladi – kimono.


Karen Walker; kimonoH&M (34,99 €), pas Mango (17,99 €), jopica Stradivarius (19,95 €)

Obleke iz jeansa

Letos lahko obleke iz jeansa najdete povsod. So izjemno udobne, na voljo pa v različnih krojih, dolžinah in odtenkih. Zagotovo ne bo težko izbrati take, ki vam popolnoma ustreza.


Mini obleka v A-kroju Esprit (59,99 €), maksi obleka Mango (69,99 €), oprijeta midi obleka Stradivarius (25,95 €)

Semiš

Tudi semiš je eden glavnih trendov te sezone. Pobrskajte, ali se kje v vaši (ali mamini) omari ne skrivajo semiš krila, obleke ali jakne. Sicer pa police ponujajo pestro izbiro kosov v različnih krojih in barvah ter cenovnih razredih. Imitacije pa so še posebej prijazne vaši denarnici (in živalim).


Ralph Lauren; top Zara (25,95 €), krilo H&M (49,99 €), obleka New Look (34,99 €)

Ozek šal

Pozabite pašmine, letos je glavni modni dodatek ozek šal, ki je popolnoma zavel modne piste. Načeloma iz bombaža, lahko pa tudi iz svetlečih materialov, ni širši od 10 cm in sega čez pas do bokov. Z osnovnimi veščinami šivanja ga lahko izdelate tudi same!


Tommy Hilfiger; ASOS (8,22 €)

Kavbojke na zvonec

S svojo vrnitvijo so nas razveselile kavbojke na zvonec, ki odlično oblikujejo postavo. Nosite jih kot katere koli druge kavbojke, če ste nižje rasti pa izberite daljši model in jih kombinirajte z visokimi petami.

Fotografije: Depositphotos, PR
Naslovna fotografija: Michael Kors

Komentarji