background image

Modna pravljica: sprehod po prepovedanem gozdu


Čas je za poigravanje z živalskimi vzorci, premišljeno plastenje in kanček modne drznosti, ob kateri se bodo na ulicah obračale glave.

Ste pripravljeni na najbolj moden sprehod sezone? Novodobna jesenska XYZ modna pravljica vključuje najbolj poželjive modne kose in vas vabi, da se prepustite sanjarjenju o romanci v prepovedanem gozdu.

Letošnjo jesen bosta na meniju ulične mode ponovno kraljevali bordo rdeča in črna barva, med 'must have' kose sezone pa obvezno umestite vsaj en puhast plašč, čipkasto bluzo in masivne bulerje.

XYZ Premium Fashion Store na enem mestu združuje skrbno izbrane modne kose svetovno priznanih blagovnih znamk kot so BalmainBurberry, Dsquared2, Philipp Plein, Michael Kors, Elisabetta Franchi, Armani Exchange, Diesel, PINKO, Salvatore Ferragamo in mnoge druge. Pestra ponudba aktualnih trendov in večne klasike je kot nalašč za vse modne navdušenke in navdušence, ki prisegajo na izbrane modne kose.

Vabljeni na premium nakupovalno izkušnjo v modno kraljestvo, kjer kraljujejo vaš stil in vaša pravila. Oglejte si top XYZ modne kombinacije in izberite svoj zmagovalni videz sezone.

Besedilo in fotografije: PR

Preberite tudi


Komentarji