background image

Miss Slovenije po petih letih ponovno obraz Alpine


Maja Zupan, Miss Slovenije 2017, je postala obraz modne kolekcija Alpina pomlad-poletje 2018, ki to sezono na police prinaša popolnoma prenovljeno linijo ženske modne in urbane obutve.

Ta je v žirovski tovarni nastala v sodelovanju z italijanskim oblikovalcem in navdušuje sodobne uporabnice, ki poleg zahteve po udobju in naravnih materialih ne dopuščajo kompromisov pri izbiri trendov.

Zgodba sodelovanja gorenjskega podjetja z dolgoletno tradicijo v modni industriji in gorenjsko sedemnajstletno lepotico Majo Zupan, aktualno Miss Slovenije, se je začela lansko jesen in v ospredje ne postavlja le lepotnih idealov, temveč nosi širše sporočilo. V Alpini so v sodelovanju z Miss Slovenije za finalni izbor razvili in izdelali povsem nov elegantni salonar z visoko peto, kar predstavlja poseben mejnik za podjetje Alpina, saj je le-to prvič v zgodovini razvilo in izdelalo salonar z 12-centimetrsko peto. Maja je nad Alpininimi zadnjimi modeli navdušena že od prvega dne, ko se je z njimi srečala v tovarni, kjer si je ogledala tudi postopek izdelave. Iz nove modne kolekcije pomlad-poletje 2018 si je izbrala usnjene 'slip-on' čevlje srebrne barve, saj zase pravi, da se najbolje počuti v udobni, a trendovski obutvi, kadar ji obveznosti ne velevajo drugače. Njen najljubši par, ki jo je spremljal tudi na poti na svetovni izbor na Kitajskem, je le ena izmed novosti, ki so v žirovski tovarni nastale v sodelovanju z italijanskim modnim poznavalcem in oblikovalcem Alessandrom Borellom.

Maja je nad osveženo kolekcijo Alpina navdušena - verjame, da bo tako, kot je njo, obnorela tudi njene sovrstnice, ki poleg naravnih materialov in udobnega kopita vedno prisegajo na trendovsko obutev. Kolekcijo so med drugim zaznamovali pisani 'chinoiserie' detajli, sijoče poletne barve v kombinaciji z brezčasnimi rožnatimi in rumenimi pasteli ter atraktivni 'casual sneakerji', 'slip-on' modeli in poletni sandali s platformo, ki bodo poleti odlično zakorakali z vsakim ležernim džins stylingom. V kolekciji prav tako ne manjka prefinjenega žameta, ki bo, kot pravi Maja, priklical prikupne spomine na otroštvo, ter v kombinaciji s klasično ženstveno eleganco prinesel kanček glamurja k stylingom za formalne priložnosti.

V začetku februarja Miss Slovenije z ekipo Alpine potuje v Milano, kjer bo na mednarodnem sejmu obutve Micam predstavljala novo kolekcijo modne obutve Alpina za jesen in zimo 2018/19.

Stilski izziv z Majo Zupan

Ker je Maja predstavnica mlade generacije deklet, ki se bolje kot v visokih petkah znajdejo na družabnih omrežjih, v sodelovanju z Alpino že pripravlja stilski izziv, ki se bo v prvi polovici marca zgodil na Facebook strani Alpina fashion. Spremljajte, z malo poguma lahko osvojite svoj prvi 'modni portfolio'.

Čevlji Alpina

ALPINA je uveljavljena blagovna znamka kakovostne modne obutve, ki je predvsem v segmentu klasične modne obutve osvojila številne uporabnice v 28 državah po svetu. Modni čevlji Alpina so v svetu prepoznavni predvsem po izjemnem udobju, naravnih materialih in inovativnih uporabniških rešitvah, ki izhajajo iz dobrega poznavanja ergonomskih zakonitosti stopal in dolgoletnih izkušenj čevljarskih mojstrov. V celoti so narejeni v Evropi, za dobro prileganje so na voljo tudi v polovičnih številkah in različnih širinah. Modna obutev Alpina je močno prisotna predvsem v Nemčiji, Rusiji, Angliji, Franciji, Švici in državah nekdanje Jugoslaviji, pot pa si utira tudi v drugih državah Evrope.

Še več trendovske obutve v kolekciji Alpina

S ciljem osvežitve kolekcije v lastnih prodajalnah in vstopa na nove trge se podjetje Alpina že več sezon povezuje s priznanim oblikovalskim tandemom DRAŽ, v zadnjih mesecih pa sodeluje tudi z izkušenim italijanskim modnim oblikovalcem Alessandrom Borellom, ki je kolekcijo pomlad-poletje 2018 osvežil s povsem novimi modeli za mlajšo in srednjo generacijo uporabnic.

V začetku marca v prodajalne Alpina prihaja nova kolekcija modne obutve Alpina, ki ponuja še več trendovskih in urbanih modelov z dizajnerskimi detajli. Veselijo se jih uporabnice vseh generacij, tudi mlajše, saj zaradi kakovostnih materialov in univerzalnega pristopa poudarijo trendovski ulični videz. Robustni podplati, platforme, špičaste konice, 'chinoiserie' vzorci, pridih 'vintage' žameta in resic ter atraktivni materiali v kombinaciji s črno, bordo, nude in srebrno barvo predstavljajo popoln ulični styling s casual supergami, slip-on-kami ter sandali. Preverite jih v začetku marca na alpinashop.si.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji