background image

Majice s posebnim sporočilom


Potiskane majice z različnimi sporočili so trenutno zelo modne, rožnato obarvani oktober pa s seboj prinaša majice, ki so tudi dobrodelne.

Marx

Jana Koteska je posebej za Rožnati oktober v sodelovanju z blagovno znamko Marx in združenjem Europa Donna Slovenija oblikovala 3 različne majice s pozitivnimi sporočili: I can & I will (Zmorem in bom), Pink Warrior (rožnati bojevnik/ca) in Love is your Power (Ljubezen je tvoja moč). Majice so izdelane iz organskega bombaža in so na voljo v vseh prodajalnah Sportine.

Cena: 15,99 €
Dobrodelnost: 3 € Europa Donna Slovenija

Mango

Mango je v čast Rožnatega oktobra in boja proti raku dojk v prodajo dal pet različnih majic. Majice (3 modeli za ženske in 2 za moške) imajo natisnjene inspiracijske slogane, kot so Hope (Upanje), Strong (Močna) in We are stronger than you (Mi smo močnejši kot ti). Ženske majice so naprodaj v trgovinah Mango in v spletni trgovini, moške pa samo na spletu.

Cena: 15,99 €
Dobrodelnost: celoten dobiček organizaciji Fero Cancer Research Foundation

Dobrodelni modni dodatek

Tudi Pleksimanija se pridružuje rožnatemu oktobru. V sodelovanju z združenjem Europa Donna Slovenija so oblikovali priponko, ki pomaga pri ozaveščanju o raku dojk. Ob nakupu prispevate 1 € združenju Europa Donna Slovenija.

Prodajna mesta: Trgovina Ika (Ciril-Metodov trg 13, Ljubljana) in Soma design (Trubarjeva 49, Ljubljana)
Cena: 14,50 €

Fotografije: Mango, Instagram/marx_clothes, Facebook/pleksimanija

Preberite tudi


Komentarji